Arkadaşlar bizim sokak tek araçlık. Ve bir adam sokağa, evin önüne park etmiş. Ben evden çıktım orada duruyordu araba. Dedim kaldırır ellemeye gerek yok. 30 dakika sonra döndüm araba yerinde duruyor. Arkasında araba ileri gidemiyor gelir geri gitmek zorunda kaldı. Ben de 30 dakikadır burada ödülünü vereyim dedim. Kamera falan var. Uğraşsın dursun bakalım.
Arkadaşlar bizim sokak tek araçlık. Ve bir adam sokağa, evin önüne park etmiş. Ben evden çıktım orada duruyordu araba. Dedim kaldırır ellemeye gerek yok. 30 dakika sonra döndüm araba yerinde duruyor. Arkasında araba ileri gidemiyor gelir geri gitmek zorunda kaldı. Ben de 30 dakikadır burada ödülünü vereyim dedim. Kamera falan var. Uğraşsın dursun bakalım.
Dikkatli olmak lazım, sırf bu sebeple adam öldürürler. Siz kendiniz neden savcılığa polisliğe soyundunuz o kısım zaten ayrı garip. Neyse, gülüp geçmek lazım. Dışarıdan izleyene eğlence sonuçta.
Dikkatli olmak lazım, sırf bu sebeple adam öldürürler. Siz kendiniz neden savcılığa polisliğe soyundunuz o kısım zaten ayrı garip. Neyse, gülüp geçmek lazım. Dışarıdan izleyene eğlence sonuçta.
Dostum benim bunun cevabı bu olmamalı. Ne bileyim "o an fevri davrandım" veya "ders oldu, bir daha yapmam" gibi düşüncelerin yok mu hiç? Adamı kendi eylemlerinle haklı konuma getirmişsin. Malına zarar vermişsin. Kaldı ki olayda yolu kapatıp kapatmamasıda sizi etkilemiyor anladığım kadarıyla. Arabanın birisi geldi ve geri gitti demişsiniz. O arabada siz var mıydınız? Hayır. Neymiş bu böyle çocuklar gibi. Oldu olacak üstüne aracın kapısını 1 TL ile çizseydiniz. Neyse, bu saatte kendi canını umursamayan adamı ben hiç umursayamam. Haklısın, yapacak bir şey yok.