megatronn Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Vice City 13 Ekim 2024 #1 Son yaşanan olaylardan sonra sokağa ekteki resimi yapıştırmak istiyorum. Gece yaparsam kimse görmez ondan yana sıkıntım yok ama yasak mı bunlar? Yakalamaya uğraşırlar mı herhangi bir ceza alır mıyım?
Son yaşanan olaylardan sonra sokağa ekteki resimi yapıştırmak istiyorum. Gece yaparsam kimse görmez ondan yana sıkıntım yok ama yasak mı bunlar? Yakalamaya uğraşırlar mı herhangi bir ceza alır mıyım?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 13 Ekim 2024 #2 Sonra halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten hop içeri.
KS KS megatronn Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Vice City 13 Ekim 2024 #3 Oltran dedi: Sonra halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten hop içeri. Genişletmek için tıkla... Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce?
Oltran dedi: Sonra halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten hop içeri. Genişletmek için tıkla... Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 13 Ekim 2024 #4 megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ya dostum başına iş alırsın. Hem kime neye yarayacak sorarım sana.
megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ya dostum başına iş alırsın. Hem kime neye yarayacak sorarım sana.
8 8668 Deneyimli Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 598 Çözümler 6 Beğeniler 702 13 Ekim 2024 #5 megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Zaten şunu diyerek yapamayacağını kanıtlamış oldun. Bunu yapabilecek kişi bunları düşünmez.
megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Zaten şunu diyerek yapamayacağını kanıtlamış oldun. Bunu yapabilecek kişi bunları düşünmez.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 13 Ekim 2024 #6 megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Zaten bu olayları bilen ve duyarlı olanlar bunları defalarca gördüler. Umursamayan emekli dayılar teyzeler görse kaç yazar.
megatronn dedi: Uğraşırlar mı bulmak için? Gece 10 gibi asarsam kimse görmez diye düşünüyorum ama kameralardan falan bakarlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Zaten bu olayları bilen ve duyarlı olanlar bunları defalarca gördüler. Umursamayan emekli dayılar teyzeler görse kaç yazar.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.501 Çözümler 15 Beğeniler 2.814 13 Ekim 2024 #7 Kameralar var hocam. Yapıştırdığın yeri kamera görüyorsa başın belaya girer. Birisi bile polise gidip böyle bir şey yapılmış şikayetinde bulunsa araştırmaya başlanır. Akşam 10'da da hayat bitmiyor.
Kameralar var hocam. Yapıştırdığın yeri kamera görüyorsa başın belaya girer. Birisi bile polise gidip böyle bir şey yapılmış şikayetinde bulunsa araştırmaya başlanır. Akşam 10'da da hayat bitmiyor.
6 679 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 3 Beğeniler 343 13 Ekim 2024 #8 Hem boşa paran gider. Hem de içeri girersin.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.685 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 13 Ekim 2024 #9 Hiçbir yararı olmaz, sosyal medya çok daha etkili bu konuda.