Sokak çeteleri can almaya devam ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 390
Makaleler
1
Adalet bakanının "39.271 kişi tahliye oldu" açıklamasını yaptığı günün akşamı 17 yaşında bir genç 15 yaşında ki bir serseri tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 18 yaş altı suç işleme oranı ciddi boyutlara ulaşmış, buna bir çözüm yok. Hala daha içerdeki mahkumları tahliye etmek için af paketi yapılacakmış. Bunun sonu nereye gidiyor, neden halkın gündeminde değil sen, ben veya birimizin kardeşi, arkadaşımız, kuzenimiz herkes olabilir. Resmen tehlike altındayız.

Sadece adalet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada uyarı almak istemiyorum da bunları sokakta tutanların da doğuranların da topunun ellerinden öpeyim.

Aslında idamın gelmesi bir yandan mantıklı ve kısasa kısas sistemi de olması lazım ki yüreğine güvenen bir daha yapsın. (Bireysel ya da toplumsal anlamda iyileştirme olur emin olun)

Atlas'ın okuldan arkadaşlarından birisi tribünden çok yakın dostum olur, kendisiyle konuştum meseleyi. Dümdüz hırt sorunu olduğunu söyledi, bunları salan 11. Yargı Paketi'ni de Sadettin Saran'ın uyuşturucu meselesiyle birlikte unutulduğunu da eklemek lazım.
Bundan sorumlu olanları Hasan hocam çok güzel belirtmiş.

Olay sadece tahliye rakamları değil güzel kardeşim, olay "Cezasızlık Algısı". 15 yaşındaki bebenin kafasındaki şey şu: "Vursam ne olacak? Yaş küçüklüğünden yırtarım, denetimli serbestlikten çıkarım, mahallede de adım duyulur, fenomen olurum." Lavuklar buglı yazılım gibi, sistemde exploit bulmuşlar, sömürüyorlar.

Eskiden "sabıka kaydı" yanmasın, sicilim kirlenmesin diye korkulurdu; şimdi bu insanlar karanlık tarafı sabıkayı "CV" niyetine kullanıyo. TikTok'ta, orada burada gördüğü videolarla gaza gelen, eline klavye değil kelebek alan bi nesil türedi.

Değişiklik yok:
Yüzde 52 bundan sorumludur.

Atlasın babası yokmuş galiba. Çok üzüldüm annesi perişan olmuş, bir de ikizi var mış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…