Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Sokak röportajında konuşan gurbetçi: “Biz Avrupa'da ay sonunu zor getiriyoruz. Türkiye'de şükür yok. Maaşımıza hiç zam yapılmıyor. Size burada veriyorlar zammı. Benim burada evlerim var, 5 bin liraya veriyorum. Siz böyle yaparsanız bu ülkeyi bölerler, bölerler.”
Röportaj'dan net kare ve görüntü;
Sizin düşünceleriniz nedir? Ne söylenir şimdi bunlara ne şükürmüş arkadaş şükürle her şey düzeliyor mu? Bir de evleri var mış. Bak sen şu gurbetçiye. Gel o zaman Türkiye'de hep birlikte şükredelim!
Bunun gibileri evire çevire yaşatacaksın konuştuğu her şeyi, şükretmesini o zaman öğrenir şükrün başını mü görür başka bir şeyin mi bilemiyorum. Klasik al(a)mancı itemi bunlar her sene piyasaya çıkıyorlar. Avrupa'nın orada, bizim burada istemediğimiz primatlar bunlar.
Asgari ücret hakkında konuşan dayı çok haklı, gençler evlenemiyor. Sıfırdan bir ev kurmak nerdeyse imkansız. Zamanında beyaz eşya alırken hep Arçelik, Bosch, Siemens falan alınırdı. Şimdi almaya kalksan böbreğini satmam lazım. Geçen mağazaya gittim bir tane düzgün tanınmış marka kalmamış. Nerede uyduruk bir şey var o satılıyor ve onlarda hiç ucuz değil.