Sokaklarınızda Suriyeli azaldı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Mersin
Ben Mersin'de yaşıyorum ve Suriyelilerin en yoğun olduğu yerlerde dolaşıyorum fakat şu an neredeyse hiç yok. Var birkaç kadın gördüm, onun dışında Suriyeli görmedim diyebilirim. Bayağı dükkan kapalıydı. Bizim Mersin'de bir sokağa çıkılmadı, Kayseri'deki kadar olay yapılmadı ama burada bile iyi korkmuşlar. Çoğu evinden çıkmaya korkuyor. Umarım bu biraz daha böyle devam eder ve artık evlerine dönerler. Sizin oralar nasıl, temiz mi? 😄

Ben Mersin'de yaşıyorum ve Suriyelilerin en yoğun olduğu yerlerde dolaşıyorum fakat şu an neredeyse hiç yok. Var birkaç kadın gördüm, onun dışında Suriyeli görmedim diyebilirim. Bayağı dükkan kapalıydı. Bizim Mersin'de bir sokağa çıkılmadı, Kayseri'deki kadar olay yapılmadı ama burada bile iyi korkmuşlar. Çoğu evinden çıkmaya korkuyor. Umarım bu biraz daha böyle devam eder ve artık evlerine dönerler. Sizin oralar nasıl, temiz mi? 😄
İstanbul Beylikdüzü'nde olduğum için 4 yıldır Suriyeli görmüyorum.😀
Ama aslen Adanalı'yım. Azalma göremedim.

Evet.

Ben Mersin'de yaşıyorum ve suriyelilerin en yoğun olduğu yerlerde dolaşıyorum fakat şu an neredeyse hiç yok. Var birkaç kadın gördüm, onun dışında Suriyeli görmedim diyebilirim. Bayağı dükkan kapalıydı. Bizim Mersin'de bir sokağa çıkılmadı, Kayseri'deki kadar olay yapılmadı ama burada bile iyi korkmuşlar. Çoğu evinden çıkmaya korkuyor. Umarım bu biraz daha böyle devam eder ve artık evlerine dönerler. Sizin oralar nasıl, temiz.

Azaldı.

Son düzenleme:
Bu kadar etki edeceğini hiç zannetmiyordum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. :)
Artları yemiyor sanırsam sokağa çıkmaya ya da korkudan ülkeyi terk eden vardır belki, zamanla göreceğiz artık.

Azalmadı. Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum, her yerin huzurunu bozuyorlar.

Alın geçen haftadan bir haber:

Tuvalet dururken yandaki çiçeklere tuvaletlerini yapıyorlar. Tuvaletlerin önüne oturuyorlar. İğrenç bir görüntü kendilerine bile saygısı yok. Bir değil, iki değil; bir milletin çoğunluğu böyle olabilir mi ya? Bize gelen düzgünlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Her gördüğümde lanet ediyorum, toplum içinde görgü kurallarına bile uymuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt