M mir4c Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2 Beğeniler 0 16 Ekim 2024 #1 Sokağımdaki tüm binalarda GigaFiber olmasına rağmen bizim binada yok. Bizim binaya da getirilmesi için ne yapabilirim?
Sokağımdaki tüm binalarda GigaFiber olmasına rağmen bizim binada yok. Bizim binaya da getirilmesi için ne yapabilirim?
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 16 Ekim 2024 #2 GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın! turk.net Buraya girip form doldurabilirsin.
GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın! turk.net Buraya girip form doldurabilirsin.
KS KS M mir4c Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2 Beğeniler 0 16 Ekim 2024 #3 8372 dedi: GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın! turk.net Buraya girip form doldurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doldurdum 1 sene oldu tekrardan dolduramiyorum başvurunuz var diyor.
8372 dedi: GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın! turk.net Buraya girip form doldurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doldurdum 1 sene oldu tekrardan dolduramiyorum başvurunuz var diyor.
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 981 Çözümler 1 Beğeniler 540 16 Ekim 2024 #4 Usta apartmanda atıyorum 10 daire var ise 7-8 başvursun bağlarlar yoka zarar edeceklerinden bağlamazlar bizde eve taşınırken yeni binalar vardı al yapı yoktu site %90 baş vurunca 1 haftada hallettiler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2024
Usta apartmanda atıyorum 10 daire var ise 7-8 başvursun bağlarlar yoka zarar edeceklerinden bağlamazlar bizde eve taşınırken yeni binalar vardı al yapı yoktu site %90 baş vurunca 1 haftada hallettiler.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 16 Ekim 2024 #5 mir4c dedi: Doldurdum 1 sene oldu tekrardan dolduramiyorum başvurunuz var diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman apartmandaki insanlardan imza toplayıp fiziksel olarak gidip konuşman gerekebilir.
mir4c dedi: Doldurdum 1 sene oldu tekrardan dolduramiyorum başvurunuz var diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman apartmandaki insanlardan imza toplayıp fiziksel olarak gidip konuşman gerekebilir.