ŞokNet nasıldır?

NABERMÜDÜR

Uzman
TurkNet 700'e çıktığı için tokatlıyor, o yüzden 70/15 aldığım internete bu kadar ödemem.

ŞokNet var 380 TL 100 Mbps VDSL verdiğini iddia ediyor.

Altyapımda eski internetimdeki gibi 15 upload alabilir miyim, şüpheliyim; o yüzden sizlere soracağım.

Benim için önemli olan download değil upload zaten download 70 alacağımı biliyorum ama upload değişebiliyor. 15 bana yetiyordu, daha az alırsam bir tık sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa duydum. Fiyatı uygun da sorun yaşatır mı bilmiyorum.

İlk 4 aydan sonra 619TL için bence ŞokNet mantıklı değil.

Şikayetvar üzerinden kullanıcılar, müşteri hizmetlerine ulaşamadığını belirtmiş.

Hocam ilk defa duydum, yeşil forumda zamanında Gıbırnet diye bir şeyin konusu vardı hatırlayanlar bilir.

DSL altyapıda en iyi fiyat alınan İSS tercih edilmeli benim açımdan. Çünkü hepsi "aynı" altyapıyı kullanıyor. DSL altyapıda telefon kutusundan eve kablo girer, kablonun metrajı internet hızını etkiler. Gündüzleri belli bir yavaşlık olur çünkü telefon altyapısı üzerinden internet alınır. ŞokNet gibi uyduruk şeyleri de kullanmamak lazım elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…