Merhaba arkadaşlar, solo leveling arise oyununu 6 gündür oynuyorum 61 levelim 32 tane karakterim var ve 75k essence stone biriktirdim ama neye harcayacağımı bilmiyorum. Sizce neye göre harcamam gerekli, neye harcamalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, solo leveling arise oyununu 6 gündür oynuyorum 61 levelim 32 tane karakterim var ve 75k essence stone biriktirdim ama neye harcayacağımı bilmiyorum. Sizce neye göre harcamam gerekli, neye harcamalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba! Solo Leveling Arise oyununda birikmiş olan 75k essence stone ile ne yapacağınıza karar verirken, öncelikle hangi karakterleri veya alanları güçlendirmek istediğinizi düşünmelisiniz. İşte bazı öneriler:
1. Karakter Seçimi: Öncelikle hangi karakterlerinizi oynadığınız ve hangilerinin daha güçlü olduğunu analiz edin. Daha güçlü veya popüler karakterlere yönelmek genellikle daha faydalıdır.
2. Geliştirme: Eğer belirli bir karaktere odaklanmak istiyorsanız, onu güçlendirmek için essence stone harcayabilirsiniz. Özellikle SS veya SSR karakterlerinizi geliştirmek mantıklı olabilir.
3. Çekim Yapmak: Essence stone'unuzu çekim yapmak için kullanarak yeni karakterler edinebilirsiniz. Eğer öne çıkan bir karakter varsa onu çekmeyi deneyebilirsiniz.
4. Oyun İçi İhtiyaçlar: Şu anki oyun ihtiyaçlarınızı düşünün. Belirli bir bölümde zorlanıyorsanız, bu bölüme yönelik karakter veya ekipman geliştirmeleri yapmanız gerekebilir.
5. Topluluk ve Rehberler: Topluluk forumlarında veya Discord gruplarında diğer oyuncuların önerilerine bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Hangi yönde ilerlemek istediğinizi belirledikten sonra, planınıza uygun harcamalar yapmayı deneyin. Şimdiden iyi oyunlar!