Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.823 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.172 Yer Çorum 13 Aralık 2025 #1 Korku oyunu SOMA, Steam'de %95 indirimle $0.74 (₺32,00) oldu. Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı.
Korku oyunu SOMA, Steam'de %95 indirimle $0.74 (₺32,00) oldu. Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı.
detista Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 63 13 Aralık 2025 #2 GOG bedava verdiğinde almıştım. Gerçekten güzel bir bilimkurgu ve gerilim oyunu. Türünü seviyorsanız kaçırmayın derim.
GOG bedava verdiğinde almıştım. Gerçekten güzel bir bilimkurgu ve gerilim oyunu. Türünü seviyorsanız kaçırmayın derim.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.107 Çözümler 31 Beğeniler 2.849 Yer İstanbul 13 Aralık 2025 #3 Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin.
Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.711 Çözümler 9 Beğeniler 2.666 Yer KKTC | Gazimağusa 13 Aralık 2025 #4 Caner Uncu dedi: Korku oyunu Soma, Steam'de %95 indirimle $0.74 (₺32, 00) oldu. Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı. Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir oyun Soma. Bu fiyata kaçmaz.
Caner Uncu dedi: Korku oyunu Soma, Steam'de %95 indirimle $0.74 (₺32, 00) oldu. Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı. Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir oyun Soma. Bu fiyata kaçmaz.
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 708 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 13 Aralık 2025 #5 senuzulme dedi: Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin. Genişletmek için tıkla... Tansel Altınel'in iyi bir çevirisi var. Tavsiye ederim. https://blog.tanshaydar.com/soma-turkce-yama.html
senuzulme dedi: Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin. Genişletmek için tıkla... Tansel Altınel'in iyi bir çevirisi var. Tavsiye ederim. https://blog.tanshaydar.com/soma-turkce-yama.html
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 13 Aralık 2025 #6 senuzulme dedi: Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin. Genişletmek için tıkla... Brezilya Portekizcesi, Portekizce demek zaten. Sadece arada küçücük grammer farkı var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunu bilmeniz gerekirdi.
senuzulme dedi: Brezilya Portekizcesi var ama Türkçe yok. Dua et ekmek fiyatına satılıyorsun, yoksa hakkından gelirdim ben senin. Genişletmek için tıkla... Brezilya Portekizcesi, Portekizce demek zaten. Sadece arada küçücük grammer farkı var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunu bilmeniz gerekirdi.
yusufir Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 190 13 Aralık 2025 #7 Zamanında PS Plus ayın oyunu olarak vermişti, öyle deneme şansım olmuştu. Fakat her seferinde de korkudan geri sildim oyunu.
Zamanında PS Plus ayın oyunu olarak vermişti, öyle deneme şansım olmuştu. Fakat her seferinde de korkudan geri sildim oyunu.