İdam gelmemeli gelmesin de. Adalet ne kadar düzeltirse düzeltilsin idam çok sakat bir cezadır. Örnek olarak eski Amerika var, siyahinin teki idam ediliyor yıllar sonra masum olduğu ortaya çıkıyor.
Idam gelecekse spesifik suçlar için gelmeli. Özellikle çocuk tecavüzcülerine. Yada karılarını öldüren tiplere. Ama bu haberler de hiç iyi değil yahu. Özellikle annesini bıcaklayan kadının videosunu izledim, kanım dondu resmen. Ne olacak hiç bilmiyorum.
Idam gelecekse spesifik suçlar için gelmeli. Özellikle çocuk tecavüzcülerine. Ya da karılarını öldüren tiplere. Ama bu haberler de hiç iyi değil yahu. Özellikle annesini bıcaklayan kadının videosunu izledim, kanım dondu resmen. Ne olacak hiç bilmiyorum.
Artık sokağa çıkmaya korkuyorum üniversiteye gideceğim ama aklımda hep aynı sorular var. Ya yorgun bir mermi yüzünden ölürsem, yolda yürürken durduk yere bıçaklanırsam, herhangi bir yerde yemek yerken kurşunlanırsam masum yere ölürsem, hayallerimi gerçekleştiremeden hedeflerime ulaşamadan diye.
Artık sokağa çıkmaya korkuyorum üniversiteye gideceğim ama aklımda hep aynı sorular var. Ya yorgun bir mermi yüzünden ölürsem, yolda yürürken durduk yere bıçaklanırsam, herhangi bir yerde yemek yerken kurşunlanırsam masum yere ölürsem, hayallerimi gerçekleştiremeden hedeflerime ulaşamadan diye.