Son hafta okullarda yoklama alınır mı?

Hocaların ders işleyeceğini düşünmüyorum zaten bir haftadır falan hastayım rapor alırım birkaç günlük doktordan.

Sanırım konu sahibi 7. sınıfa gidiyordu, bu yüzden lise mantığıyla konuya bakmak yanlış olur. Ortaokulda zaten yoklamaları bir alıyorlar, bir almıyorlar. Tabii bu durum okuldan okula da fark gösteriyor. Son hafta yoklama almayacaklarını düşünüyorum. Sonuçta lisedeki gibi devamsızlık sorunu yok.

Hocaların ders işleyeceğini düşünmüyorum zaten bir haftadır falan hastayım rapor alırım birkaç günlük doktordan.
Son hafta ders işlenmez zaten, makarasına gidilir sadece. Ben 12. Sınıfım bizim okulda salıdan itibaren alınmıyor her sene öyleydi bizde.

Ben ortaokula giderken Allah'ın her günü ders oluyordu. Özellikle LGS sebebiyle 7. ve 8. sınıftayken. Eğer çok hasta değilsen git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…