Son Minecraft güncellemelerinden memnun musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
  • Etiketler Etiketler
    minecraft son

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Sorum başlıktaki gibi, memnun musunuz?
Bugün, 25w06a güncellemesi geldi. Tavuk varyantları, çöl çalısı ve kaktüs çiçeği ve birkaç çöl bitkisi eklenmiş.
Ben şahsen çok yetersiz buluyorum. Evet, bunu kendileri de açıkladı aslında. Güncellemeler kısım kısım gelecek diye ancak kısım kısım gelse bile yetersiz bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Trials gelene kadar memnundum çok da bozmadı bence. Ama trials bir beni sarmadı ya.

1 yılda yaptıkları güncellemeyi kısımlara ayırmışlar bize yediriyorlar. Doku paketi yapmayı öğrenen biri aynı şeyleri 2 haftada günde 10 saat uğraşarak bile yapar. Mojang kendini indie oyun yapımcısı falan sanıyor bence. Oyuna yıllardır gelen 2 düzgün güncelleme var birisi Nether diğeri mağaralar ve dünya oluşumu güncellemesi. Diğer gelen her şey bomboş, Sniffer, Warden (Mekanikleri güzel ama oyuna kattığı bir şey yok, bu kadar riskin bir ödülü bile yok.), saçma sapan çiçekler, şu mavi yardımcı yaratıklar vs. Hepsi yıllar boyunca yavaş yavaş eklenen şeyler. Gram uğraşmıyorlar oyuna. Modsuz oynanmaz bu oyun.

O demir bloğu yerine demir ham maddesi geldi ya hani? O mağaralar geldi ve biz 11. seviye madenciliği bıraktık ya hani? Hah işte o gün bitti. Tek sevdiğim açelya biyomu. Lush Caves harici güzel bir güncelleme göremedim. Köyler özellikle hep aynı tip. Hiç yeni yapı yok. Mesela her 1000 blokta bir görmediğimiz bir yapı olabilirdi. Denizlerde gemi olabilirdi. Yağmacı gemisi çok güzel olurdu. Ama Mojang efendi kurtlara zırh getirmeyi tercih etmiş varsın olsun bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…