Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ddennizcann

Uzman
Merhaba arkadaşlar, son zamanda ChatGPT ile çalışırken cümleleri ayırmadan her şeyi birleşik yazıyor fotoğrafta görüldüğü üzere. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bir tek ben yaşıyorum galiba. ChatGPT konuşma uzayınca R5 5600X olan bilgisayarımda bile kastığı için AI booster for ChatGPT diye bir eklenti kullanıyorum, bunu kapatsam da böyle yapıyor.

Ekran Alıntısı.webp

Çözüm
İki tane bilgisayarım var ikisindede böyle ve ilk yazdığında düzgün bir biçimde yazıyor fakat birkaç saniye sonra böyle oluyor iki bilgisayardada chrome var ve telefonda bir sıkıntı olmuyor eklentiyi kapatsam bile böyle yapıyor. Neden böyle yazdığını sorduğumda düzelticem diyip tekrar aynı şekilde yazıyor.
Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz? Sorun tarayıcı kaynaklı. Kullandığınız eklenti ya da bir ayar yüzünden olabilir.
Merhaba arkadaşlar, son zamanda ChatGPT ile çalışırken cümleleri ayırmadan her şeyi birleşik yazıyor fotoğrafta görüldüğü üzere. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bir tek ben yaşıyorum galiba. ChatGPT konuşma uzayınca R5 5600X olan bilgisayarımda bile kastığı için AI booster for ChatGPT diye bir eklenti kullanıyorum, bunu kapatsam da böyle yapıyor.

Eki Görüntüle 247005
Bu tarayıcı ile alakalı olduğu bence belli. Başka tarayıcıda böyle mi? Mobil cihazınızda aynı hesap ne durumda? Kendi yazı tarzlarını, görsellerini kullanmayı denemiş ancak olmamış. Ne zamandır böyle, yakın zamanda bir tarayıcı ayarı yaptınız mı?

** gibi isaretleri muhtemelen kendi yazi formati. Siz o yazi formatinin ciktisindan ziyade kaynagini goruntuluyorsunuz. Daha low level bir goruntu yani. Eklentiyi falan kapatin, mobil uygulamadan deneyin bir de bakalim. Bence durum boyle en azindsn.

İki tane bilgisayarım var ikisindede böyle ve ilk yazdığında düzgün bir biçimde yazıyor fakat birkaç saniye sonra böyle oluyor iki bilgisayardada chrome var ve telefonda bir sıkıntı olmuyor eklentiyi kapatsam bile böyle yapıyor. Neden böyle yazdığını sorduğumda düzelticem diyip tekrar aynı şekilde yazıyor.

Farklı bir tarayıcıdan deneyebilir misiniz? Sorun tarayıcı kaynaklı. Kullandığınız eklenti ya da bir ayar yüzünden olabilir.

Çözüm
Olur supermium tarayıcı ile denerim.

Tarayıcı değiştirerek sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim çözüldü olarak işaretlenebilir.

Son düzenleme: