Sonet ne kadar güvenilirdir?

riokoyos

Başarılı
Hiçbir şekilde altyapısı olmayan bir konumda evimiz bulunmakta. Bu eve internet bağlatmak istiyoruz. Bu yüzden uydu internetlere bir göz atayım dedim. Uzaynet ve sonetle karşılaştım. Uzaynet çok pahalı geldi. Sonet'in de fiyatları uygun geldi ama hiçbir şekilde inceleme bulamadım. Bu gerçek midir?

Sonet - Ana Sayfa Sonetle ilgili bulabildiğim tek site.

Bu tip kurumsallıktan uzak firmalara bulaşma, başın ağrır.

Onu herkese vermiyorlar ya ...
Biz gidip bayağı uğraştık. Başka şansımız yoktu, verdiler. Sözleşme olmadığı için 500 lira civarında basladik şimdi 800 ödüyoruz. Sorun da şu, sınırlı GB olan paket 40 downloand 40 upload veriyor ama sınırsız paket 12/12 sabit. İdare ediyoruz zaten sene sonunda okul var, internetin i'sini göremeyeceğim.

12/12 maalesef çok yetersiz kalır. Home office yapmayı düşünüyoruz ve 2 adet bilgisayar olacak en az. Kablonet'in uydu interneti yok mu ya? Sitelerinde bir türlü bulamadım.

12/12 maalesef çok yetersiz kalır. Home office yapmayı düşünüyoruz ve 2 adet bilgisayar olacak en az. Kablonet'in uydu interneti yok mu ya? Sitelerinde bir türlü bulamadım.
Ben kişisel kullanım yapıyorum, bana yetiyor fakat sizin işin için sınırlı 4.5G paket daha uygun olur. 200GB 475 TL, bunu kota aşımıyla birlikte kullanmayı deneyebilirsiniz ama masraf epey artar. Burada 4.5G 50/40 civarı veriyor bende fakat ben 12/12 sabit alıyorum, sebep sınırsız kullanmam

Yani hocam, bazı şeylere akıl sır erdirilemiyor maalesef...

Yani sene olmuş 2024 ve hala en basit altyapının çekilememesini geçtim, bir de üstüne doğru düzgün uydu internet seçeneklerimiz bile yok. Yazık gerçekten... Ha bu arada 5km ötede fiber internet altyapısı bile var. Ama bizim 5km ötedeki evimizin oraya doğalgaz altyapısı bile daha yeni 6 sene önce döşendi. Evet, 2018'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…