SomeCan Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 28 3 Ekim 2024 #11 Heribert Yavuz dedi: Bir factory reset çekin cihaza. Honeyboard'a sorun çıkaracak bir şey bulunmuyor ROM'da. Genişletmek için tıkla... Factory reset attım halen dil değiştirme kısmına girdimmi Samsung klavye çöküyor. Normal olarak klavyede yazı yazarken sorun yok.
Heribert Yavuz dedi: Bir factory reset çekin cihaza. Honeyboard'a sorun çıkaracak bir şey bulunmuyor ROM'da. Genişletmek için tıkla... Factory reset attım halen dil değiştirme kısmına girdimmi Samsung klavye çöküyor. Normal olarak klavyede yazı yazarken sorun yok.
KS KS Heribert Yavuz 65 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.053 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.712 3 Ekim 2024 #12 SomeCan dedi: Factory reset attım halen dil değiştirme kısmına girdimmi Samsung klavye çöküyor. Normal olarak klavyede yazı yazarken sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben kontrol ettiğimde sorun yoktu. Akşama bir kontrol sağlayım.
SomeCan dedi: Factory reset attım halen dil değiştirme kısmına girdimmi Samsung klavye çöküyor. Normal olarak klavyede yazı yazarken sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben kontrol ettiğimde sorun yoktu. Akşama bir kontrol sağlayım.
SomeCan Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 28 3 Ekim 2024 #13 Gboard gibi harici bir klavye kullanın. Benden tavsiye. Şimdilik.
KS KS Heribert Yavuz 65 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.053 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.712 3 Ekim 2024 #14 SomeCan dedi: Gboard gibi harici bir klavye kullanın. Benden tavsiye. Şimdilik. Genişletmek için tıkla... AOSP keyboard eklemeyi düşünüyorum.
SomeCan dedi: Gboard gibi harici bir klavye kullanın. Benden tavsiye. Şimdilik. Genişletmek için tıkla... AOSP keyboard eklemeyi düşünüyorum.
SomeCan Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 28 3 Ekim 2024 #15 Heribert Yavuz dedi: AOSP keyboard eklemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik döndürme de çalışmıyor bu arada.
Heribert Yavuz dedi: AOSP keyboard eklemeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik döndürme de çalışmıyor bu arada.
KS KS Heribert Yavuz 65 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.053 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.712 15 Ekim 2024 #16 @SomeCan, Otomatik döndürme Vendor'a el attığım için çalışmıyor. Klavyede sorun yok. Bunlara çözüm bulacağım.
@SomeCan, Otomatik döndürme Vendor'a el attığım için çalışmıyor. Klavyede sorun yok. Bunlara çözüm bulacağım.