Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Macbook Pro'yu daha önce Ventura'dan OpenCore ile Sonoma'ya yükseltmiştim. Şimdi yazılım güncelleme kısmında Sequoia gözüküyor. Direkt yükseltme yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
MacBook Pro'yu daha önce Ventura'dan OpenCore ile Sonoma'ya yükseltmiştim. Şimdi yazılım güncelleme kısmında Sequoia gözüküyor. Direkt yükseltme yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Sorunsuz bir şekilde güncellendi fakat mesela Excel sürekli çıkmaya zorla durumunda kalıyor. Bunun dışında 3. parti uygulamaları yüklemek neredeyse imkansız duruma gelmiş ekstra güvenlik önlemlerinden dolayı. Çözüm olarak bir şey buldum bununla birlikte 3. parti uygulamalar yüklenebiliyor ama bu şekilde kasmalar çok olursa Sonoma'ya downgrade edeceğim sanırım.