Bütçe
Sony DSC HX300 + 7000-10000TL

cartel

Yetkin
Merhabalar, kameralar konusnda profesyonel değilim bayağı acemiyim fakat elimdeki kamera eskiden kalma ve değiştirmek istiyorum. Kameranın otomatik olarak ayarlarını güzel yapması benim için iyi olur. Fotoğraf çekmek için kullanacağım daha çok. Zoomlama ile detayları almayı severim. Gece çekimlerinin iyi olması da benim için önemli. Elimdeki kamerayı satıp üstüne 7-10.000 TL eklesem hangi kamerayı almamı önerirsiniz?

@DarthGorsoy

Son düzenleme:
Zoom diyorsan HX-400V olabilir, elindeki kameradan daha iyi ayrıca ikinci elde o bütçeye bulursun muhtemelen. Pahalıdır ama FZ82 olur.

Gece icin görüntü sabitleme sistemi olmalı ki bu fiyat bandında zor, Olymus / OM System'in ikinci el modellerine bak. M10, M10 Mark II vs. bakabilirsin, IBIS olmasi yeterli ama 4/3 sensorlerde lensler nasil pek bilmiyorum, alınırsa yanina telefoto sınıfına giren lensler alinir ki onlarda set bulunur belki.

Olmadı NEX-5 / NEX-7 bak.

Zoom diyorsan HX-400V olabilir, elindeki kameradan daha iyi ayrıca ikinci elde o bütçeye bulursun muhtemelen. Pahalıdır ama FZ82 olur.

Gece icin görüntü sabitleme sistemi olmalı ki bu fiyat bandında zor, Olymus / OM System'in ikinci el modellerine bak. M10, M10 Mark II vs. bakabilirsin, IBIS olmasi yeterli ama 4/3 sensorlerde lensler nasil pek bilmiyorum, alınırsa yanina telefoto sınıfına giren lensler alinir ki onlarda set bulunur belki.

Olmadı NEX-5 / NEX-7 bak.
Peki geçmeye gerek var mı, daha çok yeniyim beni elimdeki kamera şimdilik idare eder mi? Onda da 50x optik zoom var.