Makaleler
5
Iddia-Sony-PS-birinci-parti-PC-cikisini-kisiyor.jpg

Sony’nin ilk parti PlayStation oyunlarının PC’ye taşınmasında vites düşürdüğü konuşuluyor. Güvenilir sızıntı kaynakları, özellikle tek oyunculu yapımların PC portlarının artık şirket için “öncelik” olmadığını; geliştirmesi ilerlemiş bazı projelerin ise planlandığı gibi çıkabileceğini söylüyor. Ne değişiyor? Bloomberg muhabiri Jason Schreier, Triple Click podcast’inde Sony’nin “geleneksel tek oyunculu” ilk parti oyunlarını PC’ye getirme konusunda geri adım attığını…

Devamını Oku: Sony, İlk Parti PS5 Oyunlarının PC Çıkışını Kısıyor
Kaynak: Techolay

Keyifleri bilir bir PC oyuncusu olarak en azından benim bir acelem yok. 2-3 tane Exc. oyun oynayacağım diye konsola 30K, oyun başına da 2-3K ( belki daha fazla ) para dökemem.

@ExellionTR, God of War oynamak için dökülür işte o para. Sony de bunun farkında. Zaten 1-2 milyon satıyordu PC'de oyunları.

Zamanında GoW 1-2 için PS2 ve 2018 GoW için yine çıktığı tarihlerde hiç hevesim olmamasına rağmen gidip PS4 almıştım, tekrar aynı hamleyi yapmam muhtemelen. Eskiden olsa düşünmezdim bile ama yaş geçtikçe oyunlara olan büyük heves de düştü :).