Bayro 61 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.138 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.142 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #21 Kulaklıklar iptal edilmiş arkadaşlar, TR'den alın.
Craxidor 61 Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.030 Çözümler 5 Beğeniler 781 Yer Unknown 15 Ağustos 2024 #22 Bayro dedi: Kulaklıklar iptal edilmiş arkadaşlar, TR'den alın. Genişletmek için tıkla... Evet iptal edildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün. Yeni yasa gereği iptal edildi. Lojistik firmaları kabul etmiyormuş gümrükteyken.
Bayro dedi: Kulaklıklar iptal edilmiş arkadaşlar, TR'den alın. Genişletmek için tıkla... Evet iptal edildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün. Yeni yasa gereği iptal edildi. Lojistik firmaları kabul etmiyormuş gümrükteyken.
Bayro 61 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.138 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.142 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #23 Craxidor dedi: Evet iptal edildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün. Yeni yasa gereği iptal edildi. Lojistik firmaları kabul etmiyormuş gümrükteyken. Genişletmek için tıkla... Peki benim gönderilmiş ve şu an Hollanda'da olan CH520'im gelir mi? çünkü teslimat sırasında gecikme yaşandı diyor takip yapınca.
Craxidor dedi: Evet iptal edildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün. Yeni yasa gereği iptal edildi. Lojistik firmaları kabul etmiyormuş gümrükteyken. Genişletmek için tıkla... Peki benim gönderilmiş ve şu an Hollanda'da olan CH520'im gelir mi? çünkü teslimat sırasında gecikme yaşandı diyor takip yapınca.
Craxidor 61 Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.030 Çözümler 5 Beğeniler 781 Yer Unknown 15 Ağustos 2024 #24 Bayro dedi: Peki benim gönderilmiş ve şu an Hollanda'da olan CH520'im gelir mi? Çünkü teslimat sırasında gecikme yaşandı diyor takip yapınca. Genişletmek için tıkla... Bana söylenen şuydu: Yeni mevzuat ve yasa gereğince yurt dışı ürün sınırı 150 Euro'dan 30 Euro'ya indirilmiştir. Tahmini teslimat süresi gelmeyebilir. İptal edilecektir. Demişlerdi bana ama bilmiyorum iptal edilebilir.
Bayro dedi: Peki benim gönderilmiş ve şu an Hollanda'da olan CH520'im gelir mi? Çünkü teslimat sırasında gecikme yaşandı diyor takip yapınca. Genişletmek için tıkla... Bana söylenen şuydu: Yeni mevzuat ve yasa gereğince yurt dışı ürün sınırı 150 Euro'dan 30 Euro'ya indirilmiştir. Tahmini teslimat süresi gelmeyebilir. İptal edilecektir. Demişlerdi bana ama bilmiyorum iptal edilebilir.