efekan 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 261 17 Eylül 2024 #21 Nelson Van Alden dedi: Hocam biraz araştırdım da, Anker Q30 modelini önerdiler onu alacağım, üstelik ilginç bir şekilde daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Amazonda şu anda indirimde bakabilirsin. Ben de dün sipariş ettim.
Nelson Van Alden dedi: Hocam biraz araştırdım da, Anker Q30 modelini önerdiler onu alacağım, üstelik ilginç bir şekilde daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Amazonda şu anda indirimde bakabilirsin. Ben de dün sipariş ettim.
KS KS N Nelson Van Alden 1 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 427 Beğeniler 68 17 Eylül 2024 #22 efekan dedi: Amazon'da şu anda indirimde bakabilirsin. Ben de dün sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Space One ile arasında kaldım. Ya ona göre sipariş vereceğim.
efekan dedi: Amazon'da şu anda indirimde bakabilirsin. Ben de dün sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Space One ile arasında kaldım. Ya ona göre sipariş vereceğim.
Simon 48 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.348 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.038 17 Eylül 2024 #23 Nelson Van Alden dedi: Space One ile arasında kaldım. Ya ona göre sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Space One, ses kalitesi olarak Sony'den bile daha iyi. Kesinlikle almalısın.
Nelson Van Alden dedi: Space One ile arasında kaldım. Ya ona göre sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Space One, ses kalitesi olarak Sony'den bile daha iyi. Kesinlikle almalısın.
efekan 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 261 17 Eylül 2024 #24 Simon dedi: Space One, ses kalitesi olarak Sony'den bile daha iyi. Kesinlikle almalısın. Genişletmek için tıkla... Aradaki 1100 TLye değer mi peki hocam? Ona göre iptal edebilirim.
Simon dedi: Space One, ses kalitesi olarak Sony'den bile daha iyi. Kesinlikle almalısın. Genişletmek için tıkla... Aradaki 1100 TLye değer mi peki hocam? Ona göre iptal edebilirim.
Simon 48 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.348 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.038 17 Eylül 2024 #25 efekan dedi: Aradaki 1100 TLye değer mi peki hocam? Ona göre iptal edebilirim. Genişletmek için tıkla... Değer. Sony kulaklığı giriş seviyesi iken, Anker'ın SoundCore Space One'ı orta segmentte premium bir deneyim sunar.
efekan dedi: Aradaki 1100 TLye değer mi peki hocam? Ona göre iptal edebilirim. Genişletmek için tıkla... Değer. Sony kulaklığı giriş seviyesi iken, Anker'ın SoundCore Space One'ı orta segmentte premium bir deneyim sunar.
KS KS N Nelson Van Alden 1 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 427 Beğeniler 68 17 Eylül 2024 #26 Simon dedi: Değer. Sony kulaklığı giriş seviyesi iken, Anker'ın Soundcore space One'ı orta segmentte premium bir deneyim sunar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler space One alacağım.
Simon dedi: Değer. Sony kulaklığı giriş seviyesi iken, Anker'ın Soundcore space One'ı orta segmentte premium bir deneyim sunar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler space One alacağım.
Simon 48 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.348 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.038 17 Eylül 2024 #27 Nelson Van Alden dedi: Tamamdır teşekkürler space One alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Nelson Van Alden dedi: Tamamdır teşekkürler space One alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.