Sony Xperia 1 serisi nereden alınır?

DarthGorsoy

Başarılı
Makaleler
19
Yer
TR
Esenlikler. Şu an almayı düşünmesem de aklımı kurcalayıp duruyor bu telefon. Türkiye pazarında yoklar, bu durum benim moralimi çok bozuyor. 2014 senesinde beyaz bir Xperia Z2 almıştık, 2400 lira civarında falandı. O telefonun bana hissettirdiği hisleri hiçbir telefon hissettiremedi...

Mark IV, Mark V ya da Pro I gibi cihazları kullananınız var mı? Kayıtlı şekilde abartı olmayan bir fiyata bulmak imkansıza yakın sanırım. IMEI kayıt ücretleri korkunç derecede yüksekler. Almanya'da falan ikinci el Mark IV'ler 650 euro falan. Türkiye'de sarı site dışında bir yerde de satılmıyorlar, onlar da tek hat kullanılmış şekilde ve hiç temiz görünmüyorlar. Çevrenizde almayı başaran oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Z5 ve XA1 Ultra kullanmış birisi olarak marklar benim de ilgimi çekiyor ama ne yazık ki TR'de bulmak neredeyse imkansız (normal fiyata), sanırım yolu yok hocam varsa ağır Sony sapığı insanlar biliyordur.

Hocam 8 ay kayıtsız kullanın. Kalan 4 ayı da başka bir telefondan internet paylaşarak ve o telefondan aramaları yaparak kullanın. Bir diğer seçenek ise telefondan 2 tane almak ve kapanınca diğerini kullanmak. Yılbaşında kullanım haklarınız yenileniyor.
Diğer seçenek ise arama ve internet yönlendiren aletlerden almak. SIM kartınızı o alete takıyorsunuz ve kalan 4 ayı bu şekilde tamamlıyorsunuz. Bu aletlerin ülkemizde satışı varmıdır bilmiyorum ama araştırabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın kayıt ücretini ödemeyin.
Bizleri zorla kaçak telefon profesörü yapan malum şahsı ve yancılarını zengin etmeyiniz.

Son düzenleme:
Maalesef ülkemizde anormal fiyatlar vermediğiniz sürece alabileceğiniz bir yer yok hocam. Keşke Sony geri dönse de Android tarafında Samsung'a amiral gemisi düzeyinde rakip olabilecek bir marka daha olsa. Xperia 1 VI çok güzel bir cihaz ve pek çok kişi S24 Ultra yerine Xperia 1 VI tercih edebilir.

Su sensör sorunundan sonra Samsun'dan fena soğudum...

Maalesef ülkemizde anormal fiyatlar vermediğiniz sürece alabileceğiniz bir yer yok hocam. Keşke Sony geri dönse de Android tarafında Samsung'a amiral gemisi düzeyinde rakip olabilecek bir marka daha olsa. Xperia 1 VI çok güzel bir cihaz ve pek çok kişi S24 Ultra yerine Xperia 1 VI tercih edebilir.
Hocam sanmıyorum. Sony kendi ülkesinde ilk 5 markaya bile giremiyor. Samsung ve Çin pazarı ele geçirdi. Bir de Sony fiyat konusunda uçuk cihazlar üretiyor. Tamamen profesyonel kullanıma dayalı bir amiral gemisini S24 Ultra ya da S25 Ulta'ya tercih etmezler diye düşünüyorum. Sony otomatik modda pek guzel işleme yapamiyor. Alan kişi benim gibi deli olacak, her şeyi RAW çekip işleyecek falan da anca öyle. Bir de Sony ekranda downgrade yapmış FHD plus'a düşmüş. Ya ben bayılıyorum telefonlarına ama telefonu alan yok resmen...

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt