İddia Sony'den PlayStation Plus fiyatlarına zam sinyali!

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba;

Hatırlarsanız Sony fiyatlarına en son yakın bir zamanda zam yapmıştı. Oyun sektöründe son dönemde abonelik fiyatları kadar donanım zamları da sıkça gündeme geliyor. Nintendo'nun Japonya'da Nintendo Switch Online fiyatlarını artırması ve Microsoft'un Xbox donanım fiyatlarında yeni artışlara gitmesi, bu baskının yalnızca firmaya özel olmadığını gösteriyor.

Yine de oyuncular açısından PlayStation Plus için olası yeni zamlar, özellikle mevcut ekonomik koşullarda hassas bir konu olmayı sürdürüyor. Şimdilik resmi bir fiyat artışı açıklanmış değil, ancak Sony'nin mesajı gelecekte yeni düzenlemelere kapının açık olduğunu gösteriyor.

PS Plus Türkiye fiyatları;
  • Essential: 1 Aylık 400 TL, 3 Aylık 1.020 TL, 12 Aylık 2.890 TL
  • Extra: 1 Aylık 600 TL, 3 Aylık 1.660 TL, 12 Aylık 4.810 TL
  • Deluxe: 1 Aylık 710 TL, 3 Aylık 1.960 TL, 12 Aylık 5.560 TL

Makineyi sattım, kurtuldum. GTA VI PC'ye çıkınca oynarız, haklının acelesi yok.

Makineyi sattım, kurtuldum. GTA V'i PC'ye çıkınca oynarız, haklının acelesi yok.

Bu gidişle ben de satacağım, GTA VI'yı çıksın %100'leyip bittikten sonra satarım herhalde. Zaten abonelik bittiği için yenilemiyorum daha. PS Plus bana boş geliyor.

Hiçbir oyun konsol almaya değecek kadar iyi değil. Bazı insanlar çok fazla abartıyor. Exclusive bile değil Max 2 seneye PC'ye de gelecek.
1 ay sonra hevesı sönüp gidecek Witcher 4 olsa anlarım da GTA'da anca online var içerik olarak single çok boşluyorlar. Millet bunun için ölüp bitiyor.

Hiç sorma, ısıtıp ısıtıp aynı oyunları koyuyorlar. Zaten pek bi' işe yaradığı yok açıkçası. Ben daha 5 kuruş para vermem.
Versem özsaygımı yitiririm artık.

XBOX konsollarına zam gelmese iyiydi, alacaktım :/ Neyse ya yine alırım, yapacak bir şey yok.

1 tanecik oyun için almaya devam edin eğlenceli oluyor böyle
Eskiden PC alamayanlar konsol alır, konforlu şekilde oyunlarını oynardı ve daha PC'den daha ucuza makine alırdı; yanında kollarla, oyunlarla beraber, CD takaslarıyla oyunları daha ucuza getirirdi. Artık bir cazibesi kalmadı. Alana bir şey diyemem, beni ilgilendirmez ama bu Sony'e bundan sonra yağmurlu havada su yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…