GTA VI sadece konsolda oynanabilse, hiç PC'ye çıkmasa bile hayatım boyunca nasıl iOS cihaz almayacaksam konsol da almam, şu rezilliği çekeceğime eksik kalsın.
Eskiden PC alamayanlar konsol alır, konforlu şekilde oyunlarını oynardı ve daha PC'den daha ucuza makine alırdı; yanında kollarla, oyunlarla beraber, CD takaslarıyla oyunları daha ucuza getirirdi. Artık bir cazibesi kalmadı. Alana bir şey diyemem, beni ilgilendirmez ama bu Sony'e bundan sonra yağmurlu havada su yok.
"Abi biz yatarak oyun oynuyoruz ya, yatakda yatarken oh mis oyun oynuyoruz, siz enayi gibi o ne öyle masaya elektronik yığını kurun, masanın başında klavye mouse, biz tak-çalıştır abi ya makarayız, zekiyiz ya abi."
Herkesin oyun zevki farklı. Zaten GTA’ nın olayı bana kalırsa online oynamak. Buz dağının görünmeyen tarafı gibi bir şey. Gidip konsol almaya değer mi sanmam hiçbir oyun için değmez.
Hatırlarsanız Sony fiyatlarına en son yakın bir zamanda zam yapmıştı. Oyun sektöründe son dönemde abonelik fiyatları kadar donanım zamları da sıkça gündeme geliyor. Nintendo'nun Japonya'da Nintendo Switch Online fiyatlarını artırması ve Microsoft'un Xbox donanım fiyatlarında yeni artışlara gitmesi, bu baskının yalnızca firmaya özel olmadığını gösteriyor.
Yine de oyuncular açısından PlayStation Plus için olası yeni zamlar, özellikle mevcut ekonomik koşullarda hassas bir konu olmayı sürdürüyor. Şimdilik resmi bir fiyat artışı açıklanmış değil, ancak Sony'nin mesajı gelecekte yeni düzenlemelere kapının açık olduğunu gösteriyor.