1 12601 Başarılı Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 1.076 Çözümler 1 Beğeniler 2.155 2 Haziran 2025 #2 Gelmesinde bir sakınca yok bence.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 2 Haziran 2025 #3 Silinen üye dedi: Bence gelebilir. Sizce iyi bir fikir mi? Genişletmek için tıkla... Estetik açısından iyi olabilir ondan artıladım. Yoksa gerekli mi değil mi biraz göreceli.
Silinen üye dedi: Bence gelebilir. Sizce iyi bir fikir mi? Genişletmek için tıkla... Estetik açısından iyi olabilir ondan artıladım. Yoksa gerekli mi değil mi biraz göreceli.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 2 Haziran 2025 #4 Thanos dedi: Estetik açısından iyi olabilir ondan artıladım. Yoksa gerekli mi değil mi biraz göreceli. Genişletmek için tıkla... Bence güzel durar. Ondan dolayı fikrinize saygım sonsuz.
Thanos dedi: Estetik açısından iyi olabilir ondan artıladım. Yoksa gerekli mi değil mi biraz göreceli. Genişletmek için tıkla... Bence güzel durar. Ondan dolayı fikrinize saygım sonsuz.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.668 Çözümler 14 Beğeniler 7.803 2 Haziran 2025 #5 Soruyla alakalı bilgiyi soru başlığına yazınca genellikle anlaşılıyor lâkin ön eklerle birlikte konuları ayırabilmek daha mantıklı olur. Artıladım.
Soruyla alakalı bilgiyi soru başlığına yazınca genellikle anlaşılıyor lâkin ön eklerle birlikte konuları ayırabilmek daha mantıklı olur. Artıladım.