bagatur

Uzman
İyi günler. Bir kaç gün sonra arabayla 18 yaşından küçük kuzenim ve birkaç arkadaşını şehir dışına götürüp getirmem gerekiyor. Fakat olası herhangi bir şeyde, ki inşallah olmaz, sorumluluk almadığımıa dair bir yazı çıkartıp imzalatmak istiyorum. Ne yazmam uygun olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
İyi günler. Bir kaç gün sonra arabayla 18 yaşından küçük kuzenim ve birkaç arkadaşını şehir dışına götürüp getirmem gerekiyor. Fakat olası herhangi bir şeyde, ki inşallah olmaz, sorumluluk almadığımıa dair bir yazı çıkartıp imzalatmak istiyorum. Ne yazmam uygun olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
- Başlık: Sorumluluk Reddi Belgesi

- Tarih: [Belgeyi hazırladığınız tarih]

- Kişisel Bilgiler:
- Adınız: [Adınızı buraya yazın]
- İletişim Bilgileri: [Telefon numaranız veya e-posta adresiniz]

- Açıklama Bölümü:
- Ben, [Adınız], 18 yaşından küçük kuzenim [Kuzenin Adı] ve onun arkadaşlarını [Gideceğiniz Yer]’e götürüp getirmek amacıyla aracım ile seyahat edeceğim.
- Bu belgede, yukarıda belirtilen kişilerin herhangi bir zarar görmesi veya herhangi bir olumsuz durumun gerçekleşmesi durumunda, benim herhangi bir sorumluluğum olmadığını beyan ediyorum.

- İmza Bölümü:
- [Adınız] (İmza): ____________________
- Tarih: [Belgeyi imzaladığınız tarih]

- Tanık Bilgileri (isteğe bağlı):
- Tanık Adı: [Tanık Adını buraya yazın]
- Tanık İmzası: ____________________

- Not (isteğe bağlı):
- Bu belge, yalnızca hukuki bir koruma amaçlıdır ve mümkün olan en iyi güvenliği sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Bu formatı kullanarak bir sorumluluk reddi belgesi oluşturabilirsiniz. İmzalatmayı unutmayın!