DeadlyMania7 67

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Instagram ve TikTok'a videolar atıyorum. Premiere Pro üzerinden editliyorum. Text aracı otomatik Tahoma fontu ile geldiği için direkt yazıp geçiyordum ama sonradan baktığımda çok yavan geldi. Bu font yerine okunaklı ve göze hoş gelen başka hangi fontu kullanabilirim?

Sosyal medyada gördüğün videoların %90'ı CapCut ile yapılıyor. Onlar da hazır şablonları kullanıyorlar. Yani hem font, hem efekt beraberinde geliyor.

Yine de Premiere Pro kullanacaksan yaygın fontlar şu şekilde diyebilirim:
  • Bebas Neue
  • Poppins
  • Resolve
  • Rubik
  • Montserrat
  • Myriad Pro

Sosyal medyada gördüğün videoların %90'ı CapCut ile yapılıyor. Onlar da hazır şablonları kullanıyorlar. Yani hem font, hem efekt beraberinde geliyor.

Yine de Premiere Pro kullanacaksan yaygın fontlar şu şekilde diyebilirim:
  • Bebas Neue
  • Poppins
  • Resolve
  • Rubik
  • Montserrat
  • Myriad Pro

CapCut kullanınca fligran geliyor hocam onu kaldırmaya da para istiyor. Fontlar dafont üzerinde var mı?

Saydığım fontların hepsi ücretsiz, yani DaFont'ta varlar. Ayrıca CapCut'ta o filigranı kaldırabiliyorsun. Eğer işine yarayacaksa anlatayım?

Fligran kaldırmayı Pro versiyon da yapmıyor mu? En son öyleydi denediğimde.

Coolvetica nasıl hocam? Şimdi gözüme çarptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fligran kaldırmayı Pro versiyonda yapmıyor mu? En son öyleydi denediğimde. Coolvetica nasıl hocam? Şimdi gözüme çarptı
O da yaygın kullanılan güzel bir font. CapCut'taki Pro sürümde kullanılan özellikleri ücretsiz kullanmanın bir yöntemi var fakat biraz zahmetli. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.