Son zamanda bunların sayısı iyice arttı. Fotoğraflarda örneklerini verdim. Bunları nereye şikayet edebiliriz ki? Sabahtan akşama kadar ben bunlarla medya üzerinden uğraşıyorum ve kavga ediyorum. Ne yapabiliriz artık bunlara karşı?
Fotoğrafta verdiklerim sadece birkaçı, daha trilyonlarca var bunlardan.
Varlıkları da ülkeleri gibi olmadığından çok takılacak bir şey değil gibi. İlla bir şey yapmak istiyorsanız İhbar.web’e bildirebilirsiniz fakat bir şey olacağını sanmıyorum, devletin şu anda sosyal medyada Yokistan propagandası yapılmasından daha büyük sorunları var çünkü.
Milliyetçilik sağcılarin eline verilince böyle oluyor işte.
"Araplar bize ihonet eddi, ölsünler" diyenlerle "Çin'in terörle möcadelesini sonuna qadar destekliyoruz" diyenler aynı yani. Aradaki bağı görmek zor olmamalı.
Sokağa bile çıkamayacak tipleri bu kadar önemsemeye gerek yok. O kadar salaklar ki Yokistan için savaşıp Kürtleri öldürüyorlar, hamam böceğinden farksızlar.
Son zamanda bunların sayısı iyice arttı. Fotoğraflarda örneklerini verdim. Bunları nereye şikayet edebiliriz ki? Sabahtan akşama kadar ben bunlarla medya üzerinden uğraşıyorum ve kavga ediyorum. Ne yapabiliriz artık bunlara karşı?
Fotoğrafta verdiklerim sadece birkaçı, daha trilyonlarca var bunlardan.
Hocam bir de şey demeleri yok mu ''bizden çok korkuyorsunuz o yüzden cevap vermiyorsunuz '' bunu deyip dağda, mağarada yaşayan ordu bile olmayan örgütlerine güveniyorlar, ulan sadece 10 tane bordo bereli göndersen ve o bölücü itlerin nerede yaşadığı tespit edilse 2 saatte o malum örgüt dünyadan silinir, çok mu korkacağız? Yemin ederim var ya ben kim olursa olsun birisi ölü görünce üzülen bir insanım, ama bölücü şerefsizlerin, Türk ordusu tarafından leş edildiği fotoğraflar görünce zevkten 4 köşe oluyorum.
Sokağa bile çıkamayacak tipleri bu kadar önemsemeye gerek yok. O kadar salaklar ki Yokistan için savaşıp Kürtleri öldürüyorlar, hamam böceğinden farksızlar.