Sosyal üyeleri hangi kulaklığı kullanıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rogue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 805
  • Etiketler Etiketler
    sosyal
HyperX Cloud 3 kullanıyorum ve memnunum. Zamanında ikisi ile üçü arasında kalmıştım, üçünü almıştım. Pişman değilim. Ses kalitesi gayet yeterli ve CS gibi oyunlarda iyi ses kasılabiliyor. Bir tek kulak pedi biraz terletebiliyor.

Fotografini bulmakla veya cekmekle ugrasamayacagim Rampage kulaklik. Kalin kablolu, metal govdeli, sunni derili pedli, sunni derili kafalik kisimli, sari, yesil, mor gibi isiklari olan ve nefes alma modunda yanan metal renginde bir kulaklik. 7. sinifken almistik. 12. sinif oldum. Sayisiz defa yere dustu hicbir sey olmadi. Mikrofonu cok iyi. Ses kalitesi cok iyi, basslar ve tizler cok iyi. Ben ondan raziyim. Bir gun beni birakirsa harbiden uzulecegim ekipmanlarimdan birisidir maddi zararindan ote.

Kraken v3 Hypersense ve Soundcore Q30 kulaklıklarını kullanıyorum.

Gerçekten kulak üstü kulaklıktan nefret eden tek ben olamam şurada

Gamepower Magnus V2 kullanıyordum ama kablosunun dolanması, pedlerinin soyulması vs. derken JBL 520BT aldım onu kullanıyorum telefon-bilgisayarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…