Sosyal'deki bazı sorunlar

Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Şöyle gariplikler tespit ettim. Birincisi bütün kategori ikonları düşünce ikonları ile değiştirilerek saçma bir görüntüye sebebiyet verilmiş.

İkincisi ise dilim Türkçe olmasına karşın önerilerde konu oluşturma tuşunda "Post suggestion" yazıyor. Garip...

Sonuncusu da bir süre önce (2.3 öncesi) Safari'de Techolay Sosyal böyle rezil ve aşağılık bir görüntü vermeye başladı.

Uygulama olarak eklemek yerine Google Chrome'dan girmem gerekiyor.

Bu sorunların çözüme kavuşturulmasını arz ederim, iyi sosyaller.

2.3 sebebiyle bir sürü hata veya eksiklik var zaten. Normal bir şey ileride düzeltilecektir.

Kategorilere ait ikonlar elbette zamanla güncellenip eski haline getirilecektir. Aynı şekilde XF 2.3 ile Sosyal'deki bazı yerler İngilizce oldu, bunlar da zamanla düzelecek.

Son paylaştığınız hatayı ilk defa sizde gördüm, farklı bir tarayıcı ile denediniz mi?

3.de ki ekran görüntüsü kişinin isminin üzerine geldiğinde görünüyor. Konu sahibinin üzerine geldiğimde aynı görüntüyü bende görüyorum (web/ chrome güncel sürüm) ama @Barış hocam sizin isminizin üzerine mouse ile geldiğimde bu şekilde görünmüyor.

Google Chrome sorunsuz çalışıyor fakat Ana Ekran'a uygulamayı eklemek için Safari lazım.
Safari'de yazıların ölçeğini veya boyutunu değiştirebiliyorsanız küçültmeyi deneyebilirsiniz, başka bir çözüm yolunun olacağını sanmıyorum. Yine de hata olarak bunu ekibe bildirdim.

Her şeyi geçtim, konuyu öne çıkarmamızı sağlayan tuşu hala göremedim. Sadece Widget'larla alakalı ayarları yapabiliyoruz. Onun dışında özellik yarım bırakılmış. Bunun yanı sıra tema da çok büyük bir eksi. Ve en sıkıntılısı da, birçok kişinin Doğrulanmış Üye tikinin alınmış olması. Güncelleme sonrası sıfırlandı, malumunuz. Ha şahsen çok da önemsemiyorum bunu ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…