Sosyalin içerisindeki bazı kişilerin zaman içerisinde çok hızlı kullanıcı adı değiştirmesi

4319

Deneyimli
Sosyalin ilk zamanlarında bazı kişilerin adlarının bir süre sonra değiştiğini gördüm. Bu süre normalde 6 ay diye biliyorum. Moderasyon ekibi sayesinde bu süreyi mi kısalttılar yoksa önceki sosyal tarafından kayıt olan ilk 1000 kişi rozetlilere has bir durum mu? Hayırlı Ramazanlar.

Son düzenleme:
Bunu ben de merak ediyorum.

Forum henüz yeni olduğu için tolerans gösteriliyor galiba. Destek üzerinden iletişime geçince isim değiştirebiliyorsunuz.

Bilet veya moderatörlerin yetkisi varsa, rica edip değiştirtiyordur çoğu kullanıcı.

Son düzenleme:
Forum yeni olduğu için tolerans gösteriliyordur, kendi profil ayarlarıma girdiğimde haziran ayında kendim değiştirebileceğimi görüyorum. Değiştirmek isterseniz bilet açın hocam, genelde kabul oluyor isim değiştirme talepleri. Şansınızı deneyin.

Başlangıçta istekleri kırmamak adına tam da bahsedildiği gibi tolerans gösterdik. Bir süre daha devam edecek bu durum, daha sonrasında geçerli neden oldukça talepleri değerlendirmeye devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…