Dolby Atmos aldım, çok güzel fakat SSS okuduğum zaman diğer ses uygulamalarını kapatın falan diyordu. Bende önden yüklü gelen Sound Blaster Cinema 6+ yüklüydü, hatta laptopta etiketi bile var
Soru şu, bu uygulamayı tamamen saf dışı bırakmam gerekir mi yoksa Dolby Atmos ile çakışma sorunu yaşatmaz mı? Bilemedim SSS'deki uygulamalara belki Steelseries Sonar dahildir fakat bu pek dahil mi emin değilim. Ne de olsa laptop ile hazır gelen ses uygulaması kapatsam mı bilemedim. Ha bana sorarsanız açıkken sesler daha net. Ama sorun çıkartır mi, Dolby'nin özelliklerini baskılar mı ?
Bu arada SSS şu:
Hocam, Dolby Atmos kendi ayarlarını ve özelleştirmelerini yapacağı için farklı bir özelleştirme uygulamasıyla kullanmak sorun yaratabilir de yaratmayabilir de. Şöyle ki, bunu böyle kullanabilirsiniz ama gidip bir test etmeniz gerek. Bir video vs. açarak demek istediğimi anlayabilirsiniz.
Çakışma gibi bir durum söz konusu olmaz ama ses düzenleri karıştıktan sonra zaten çakışıyormuş gibi olur.
Hocam, Dolby Atmos kendi ayarlarını ve özelleştirmelerini yapacağı için farklı bir özelleştirme uygulamasıyla kullanmak sorun yaratabilir de yaratmayabilir de. Şöyle ki, bunu böyle kullanabilirsiniz ama gidip bir test etmeniz gerek. Bir video vs. açarak demek istediğimi anlayabilirsiniz.
Çakışma gibi bir durum söz konusu olmaz ama ses düzenleri karıştıktan sonra zaten çakışıyormuş gibi olur.
Bende de aynısı PC'ye optimize DTS ile Dolby arasında oldu. DTS daha çok ve daha net verirken Dolby bassları güzel ayarlıyordu. Yine de aynı anda bir tanesini kullanıyorum.
Bende de aynısı PC'ye optimize DTS ile Dolby arasında oldu. DTS daha çok ve daha net verirken Dolby bassları güzel ayarlıyordu. Yine de aynı anda bir tanesini kullanıyorum.