w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 6 Aralık 2025 #1 Merhaba yakın zamanda Throne harmony Soundbar'ı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı soundbar almak ya da hoparlöre mi yönelsem? https://www.hepsiburada.com/throne-harmony-5w-2-chromatic-rgb-50mm-suruculu-premium-soundbar-speaker-bluetooth-v5-3-type-c-cift-mod-pm-HBC00006XWM23
Merhaba yakın zamanda Throne harmony Soundbar'ı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı soundbar almak ya da hoparlöre mi yönelsem? https://www.hepsiburada.com/throne-harmony-5w-2-chromatic-rgb-50mm-suruculu-premium-soundbar-speaker-bluetooth-v5-3-type-c-cift-mod-pm-HBC00006XWM23
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 6 Aralık 2025 #2 Hoparlörler her zaman daha kaliteli olur. Malum ayrı, ayrı parçalar sonuçta. Ama Soundbarlarda güzel. Güzel ve kaliteli marka ve model aldıktan sonra.
Hoparlörler her zaman daha kaliteli olur. Malum ayrı, ayrı parçalar sonuçta. Ama Soundbarlarda güzel. Güzel ve kaliteli marka ve model aldıktan sonra.
KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 6 Aralık 2025 #3 AMG GOAT dedi: Hoparlörler her zaman daha kaliteli olur. Malum ayrı, ayrı parçalar sonuçta. Ama soundbarlarda güzel. Güzel ve kaliteli marka ve model aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Attığım soundbar güzel gibi, yorumları kalitesi vs. konuyu açtıktan sonra bir araştırdım forumları soundbar almaya karar verdim, teşekkürler.
AMG GOAT dedi: Hoparlörler her zaman daha kaliteli olur. Malum ayrı, ayrı parçalar sonuçta. Ama soundbarlarda güzel. Güzel ve kaliteli marka ve model aldıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Attığım soundbar güzel gibi, yorumları kalitesi vs. konuyu açtıktan sonra bir araştırdım forumları soundbar almaya karar verdim, teşekkürler.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 6 Aralık 2025 #4 Ne için kullanacağına bağlı. Sinema için çoğu yeterli değil. Müzik için alınabilir düşük bütçede.
KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 7 Aralık 2025 #5 Dark Raiden dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Sinema için çoğu yeterli değil. Müzik için alınabilir düşük bütçede. Genişletmek için tıkla... Müzik dinlerim, yayın, video vs günlük kullanım için.
Dark Raiden dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Sinema için çoğu yeterli değil. Müzik için alınabilir düşük bütçede. Genişletmek için tıkla... Müzik dinlerim, yayın, video vs günlük kullanım için.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 7 Aralık 2025 #6 w1llard dedi: Müzik dinlerim, yayın, video vs günlük kullanım için. Genişletmek için tıkla... Alınabilir. En azından temiz ses alırsın.
w1llard dedi: Müzik dinlerim, yayın, video vs günlük kullanım için. Genişletmek için tıkla... Alınabilir. En azından temiz ses alırsın.
KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 7 Aralık 2025 #7 Dark Raiden dedi: Alınabilir. En azından temiz ses alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benim de konu açma sebebim o'ydu, temiz ses + görünüşü gayet yeterli o zaman.
Dark Raiden dedi: Alınabilir. En azından temiz ses alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benim de konu açma sebebim o'ydu, temiz ses + görünüşü gayet yeterli o zaman.