Soundcore Liberty 4 NC çevredeki cihazlara bildirim gönderiyor

mertpacino

Gelişen
Merhaba, Soundcore Liberty 4 NC markalı yeni bir kulaklık aldım. Telefonuma bağlamak istediğimde kulaklığın kapağını açtığım an bana ve çevremdeki diğer kişilere ekte atmış olduğum bildirimi yolluyor. Sağ alttan bağlana basıyorum cihaz ile Google hesabım eşleşmesine rağmen her seferinde etrafımdaki insanlara bildirim yolluyor. Bildirim yollamaması için telefon Bluetooth açıkken kulaklığı açmam gerekiyor. Bu hızlı eşleme özelliğini kapatamıyor muyum? Servisteyken başka bir kullanıcının kulaklık bildirimi sürekli benim telefonuma geliyordu çok sinir bozucu oluyordu. Şimdi ise benim cihazım diğer herkese bildirim yolluyor. Bu özelliğin kapatılması lazım bence ama bulamadım bir türlü. Yardımcı olur musunuz?

Kulaklığınızın çevredeki cihazlara bildirim göndermesini önlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Kulaklık Uygulamasını Kontrol Edin:
- Soundcore uygulamasını açın.
- Kulaklığınızı seçin ve ayarları kontrol edin.
- "Hızlı Eşleme" veya benzeri bir seçenek arayın ve kapatın.

2. Bluetooth Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin.
- "Bluetooth" bölümüne girin.
- Kulaklığınızı bulup ayarlarını kontrol edin; burada bir "Bağlantı" veya "Eşleştirme" ayarı olup olmadığını kontrol edin.

3. Kulaklıkları Sıfırlama:
- Kulaklıklarınızı sıfırlayarak tüm eşleşmeleri silin.
- Genellikle kulaklığın üzerindeki butona belirli bir süre basılı tutarak sıfırlama yapabilirsiniz. Kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz.

4. Firmware Güncellemesi:
- Kulaklıkların yazılımında güncelleme mevcutsa, uygulama üzerinden güncelleyerek bu özellikleri kapatma seçeneğinin eklenip eklenmediğini kontrol edin.

5. Kulaklık Modlarını Kontrol Edin:
- Eğer kulaklıkta "eşzamanlama" veya "paylaşım" modları varsa, bu modları devre dışı bırakın.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, detaylı teknik destek almak için resmi Soundcore destek hattına başvurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…