Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 24 Nisan 2025 #1 Soundpad benzeri ücretsiz uygulama önerisi.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 25 Nisan 2025 #2 Clownfish. Sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Ne kadar benzer orası tartışılır ancak arkadaş şakalamak için iyi bir program.
Clownfish. Sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Ne kadar benzer orası tartışılır ancak arkadaş şakalamak için iyi bir program.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.066 Çözümler 9 Beğeniler 1.984 Yer İstanbul 25 Nisan 2025 #3 talongod dedi: Clownfish. Sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Ne kadar benzer orası tartışılır ancak arkadaş şakalamak için iyi bir program. Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı.
talongod dedi: Clownfish. Sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Ne kadar benzer orası tartışılır ancak arkadaş şakalamak için iyi bir program. Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 25 Nisan 2025 #4 xsharke dedi: Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yaşamadım. Yaşayan da görmedim, ilk defa sizden duyuyorum.
xsharke dedi: Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yaşamadım. Yaşayan da görmedim, ilk defa sizden duyuyorum.
KS KS Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 26 Nisan 2025 #5 xsharke dedi: Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ilk kullandığımda yaşamıştım yanlış hatırlamıyorsam kurarken bir şeye izin vermeyince miydi ya da uygulamayı direkt silince mi ne olmuştu.
xsharke dedi: Windows ses ayarlarımı bozan program, bilgisayardan ses alamadım ve kikrofonum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ilk kullandığımda yaşamıştım yanlış hatırlamıyorsam kurarken bir şeye izin vermeyince miydi ya da uygulamayı direkt silince mi ne olmuştu.