Sözde Windows 7 Ultra yapan kişinin hesabı kapanmış olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 konudur aynı muhabbet. Çocuğun neyine bu kadar takıldınız anlayamadım. Buna para veren Turbox tayfadır zaten. Bırakın takılsın kendi halinde.

Salıp gitsek daha da uğraştırır.

Zaten bu konuyu ilk konu mesaja kapandığını için konu hakkında konuşmak isteyenler için açtım. Mesaja kapalı konu yerine burada kendini ifade edebilir.

Ben bu fiyata 30 TL Windows 10 Pro lisans key satın almıştım vay be ne günlere kaldık

Salıp gitsek daha da uğraştırır.

Zaten bu konuyu ilk konu mesaja kapandığını için konu hakkında konuşmak isteyenler için açtım. Mesaja kapalı konu yerine burada kendini ifade edebilir.

Bu konuda kilitlenebilir.

Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım.

Muhtemelen yeni hesap açar yakında.

Eki Görüntüle 19735

Ne düşünüyorsunuz?

Seni de beni ana hesabimda engelledigi gibi engellemis.

Arkadasin Windows 7 Ultra ile @brkyozell ile @Bekir'in icinde bulundugu tonla kisiyi kandirip, Windows 10 Ultra'yi cikartirkenki yuzsuzluk seviyesi;

Son düzenleme:
TP'de bir kişiyi daha kandırmış galiba.

Biri daha kurmaya çalışıyor yardım istiyor.

Arkadaşlar sonuç şu şekilde

Arkadaşı gerekli mecralara şikayette bulunduk özellikler CİMER aracılığı ile şikayetimiz nitelikli dolandırıcılık kapsamında BTK'ya yönlendirilmiş bulunmaktadır. Bu hafta çözülmez ise ondan sonra ki haftalar çözülebilir konu onun yaptığı iş akıl işi değil çok büyük para cezası var sanırsam nitelikli dolandırıcılıktan yiyecek 1-2 yılda hapis cezası alır. Sonucu buraya konu açarak paylaşacağım bu işin peşini bırakmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…