mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #511 Ben indiriyorum ama anormal şekilde internetim çok yavaş Bu yüzden biraz uzun sürecek.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 19 Şubat 2024 #512 NightWist dedi: Bir efsanenin doğuşu ve batışı... Instagram www.instagram.com Eki Görüntüle 20574 Genişletmek için tıkla... İŞTEEE BUUUU İLK ZAFER! Physic dedi: İndirip deneyebilirim. @Silinen üye hocam sizde saf ISO var mı? Deneme şansınız olursa daha hızlı test edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, eskiden orijinal Windows 7 Pro ISO'su vardı ancak CD'yi kaybettim...
NightWist dedi: Bir efsanenin doğuşu ve batışı... Instagram www.instagram.com Eki Görüntüle 20574 Genişletmek için tıkla... İŞTEEE BUUUU İLK ZAFER! Physic dedi: İndirip deneyebilirim. @Silinen üye hocam sizde saf ISO var mı? Deneme şansınız olursa daha hızlı test edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, eskiden orijinal Windows 7 Pro ISO'su vardı ancak CD'yi kaybettim...
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #513 Hocam başka bir konuya mı geçsek?
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 19 Şubat 2024 #514 mercha dedi: Hocam başka bir konuya mı geçsek? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #515 Silinen üye dedi: İşteee buuuu ilk zafer! Maalesef hocam, eskiden orijinal Windows 7 Pro ISO'su vardı ancak CD'yi kaybettim... Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. mercha dedi: Hocam başka bir konuya mı geçsek? Genişletmek için tıkla... Konu açalım ama onaylanır mı?
Silinen üye dedi: İşteee buuuu ilk zafer! Maalesef hocam, eskiden orijinal Windows 7 Pro ISO'su vardı ancak CD'yi kaybettim... Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. mercha dedi: Hocam başka bir konuya mı geçsek? Genişletmek için tıkla... Konu açalım ama onaylanır mı?
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 19 Şubat 2024 #516 Physic dedi: Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. Konu açalım ama onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Bana pek onaylanır gibi gelmiyor ama onaylanırsa iyi olur.
Physic dedi: Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. Konu açalım ama onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Bana pek onaylanır gibi gelmiyor ama onaylanırsa iyi olur.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #517 Physic dedi: Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. Konu açalım ama onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Açın hocam, onaylanır büyük ihtimalle.
Physic dedi: Sorun değil hocam. Ben indiriyorum. Konu açalım ama onaylanır mı? Genişletmek için tıkla... Açın hocam, onaylanır büyük ihtimalle.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #518 mercha dedi: Açın hocam, onaylanır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim öyleyse.
mercha dedi: Açın hocam, onaylanır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim öyleyse.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #519 Sonunda parayla satış yapmayacağız yani
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 19 Şubat 2024 #520 Audi A2.5 dedi: Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım. Muhtemelen yeni hesap açar yakında. İnceleme: Windows 7 Ultra incelemesi Evet arkadaşlar binbir zorluğa rağmen çıkartılan Windows 7 Ultra'yı bugün sizinlikle birlikte inceleyeceğiz. Bakalım padişahımız nasıl bir başarı yakalamış. Şahısın Instagram hesabı:Login • Instagram Hakkında açılan konular... techolay.net Eki Görüntüle 19735 Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sizi engellemiş gibi ama siz bilirsiniz...
Audi A2.5 dedi: Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım. Muhtemelen yeni hesap açar yakında. İnceleme: Windows 7 Ultra incelemesi Evet arkadaşlar binbir zorluğa rağmen çıkartılan Windows 7 Ultra'yı bugün sizinlikle birlikte inceleyeceğiz. Bakalım padişahımız nasıl bir başarı yakalamış. Şahısın Instagram hesabı:Login • Instagram Hakkında açılan konular... techolay.net Eki Görüntüle 19735 Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sizi engellemiş gibi ama siz bilirsiniz...