pottie4r Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 36 Makaleler 1 Beğeniler 41 18 Şubat 2024 #61 Audi A2.5 dedi: Peki bu kernel patch zor mu yani bilmediğinden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan bilgisiz şekilde yaparsan zor, ama video izleyip aynısını kopyalarsan bir Ctrl + C ve Ctrl + V kadar zor
Audi A2.5 dedi: Peki bu kernel patch zor mu yani bilmediğinden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan bilgisiz şekilde yaparsan zor, ama video izleyip aynısını kopyalarsan bir Ctrl + C ve Ctrl + V kadar zor
1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 18 Şubat 2024 #62 dewberry dedi: Tutorial izlersen zor degil. Yoksa sende mi Windows 7 Techolay Max yapacaksin (!) Genişletmek için tıkla... Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor -Arka plan.
dewberry dedi: Tutorial izlersen zor degil. Yoksa sende mi Windows 7 Techolay Max yapacaksin (!) Genişletmek için tıkla... Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor -Arka plan.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #63 Audi A2.5 dedi: Peki bu kernel patch zor mu yani bilmediğinden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 2 saniyelik iş. YouTube'da görmüş yapmış satıyor.
Audi A2.5 dedi: Peki bu kernel patch zor mu yani bilmediğinden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 2 saniyelik iş. YouTube'da görmüş yapmış satıyor.
pottie4r Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 36 Makaleler 1 Beğeniler 41 18 Şubat 2024 #64 1547 dedi: Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor -Arka plan. Genişletmek için tıkla... 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam.
1547 dedi: Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor -Arka plan. Genişletmek için tıkla... 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam.
KS KS Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 18 Şubat 2024 #65 dewberry dedi: Tutorial izlersen zor degil. Yoksa sende mi Windows 7 Techolay Max yapacaksin (!) Genişletmek için tıkla... Yook Windows XP pluspromaxtixtx3DX yapacağım.
dewberry dedi: Tutorial izlersen zor degil. Yoksa sende mi Windows 7 Techolay Max yapacaksin (!) Genişletmek için tıkla... Yook Windows XP pluspromaxtixtx3DX yapacağım.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #66 1547 dedi: Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor. -Arka plan. Genişletmek için tıkla... Techolay OS. Sadece Techolay açılıyor Technopat kendinden banlı. Arka planda Recep Baltaş var. pottie4r dedi: 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam. Genişletmek için tıkla... Aynısını yazdım tam.
1547 dedi: Özellikleri. -Techolay yüklü geliyor. -Arka plan. Genişletmek için tıkla... Techolay OS. Sadece Techolay açılıyor Technopat kendinden banlı. Arka planda Recep Baltaş var. pottie4r dedi: 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam. Genişletmek için tıkla... Aynısını yazdım tam.
pottie4r Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 36 Makaleler 1 Beğeniler 41 18 Şubat 2024 #67 NightWist dedi: 2 saniyelik iş. YouTube'da görmüş yapmış satıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke görseydi de yapsaydı. Hiç kernel patch yapmamış ki. Bu kardeşimize "Enderman" izlemesini öneriyorum eğer buradaysa.
NightWist dedi: 2 saniyelik iş. YouTube'da görmüş yapmış satıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke görseydi de yapsaydı. Hiç kernel patch yapmamış ki. Bu kardeşimize "Enderman" izlemesini öneriyorum eğer buradaysa.
1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 18 Şubat 2024 #68 pottie4r dedi: 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam. Genişletmek için tıkla... Bir tane dosya da bütün tweetler ile geliyor.
pottie4r dedi: 4K Recep Baltaş fotoğrafı koyarsa ben alırım vallahi hocam. Genişletmek için tıkla... Bir tane dosya da bütün tweetler ile geliyor.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 18 Şubat 2024 #69 Audi A2.5 dedi: Yook Windows XP pluspromaxtixtx3DX yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows 98 Ultra yapıcaz her şeyi desteklicek (!)
Audi A2.5 dedi: Yook Windows XP pluspromaxtixtx3DX yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows 98 Ultra yapıcaz her şeyi desteklicek (!)
KS KS Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 18 Şubat 2024 #70 pottie4r dedi: Sıfırdan bilgisiz şekilde yaparsan zor, ama video izleyip aynısını kopyalarsan bir CTRL + C ve CTRL + v kadar zor Genişletmek için tıkla... Oyun yaması gibi yani.
pottie4r dedi: Sıfırdan bilgisiz şekilde yaparsan zor, ama video izleyip aynısını kopyalarsan bir CTRL + C ve CTRL + v kadar zor Genişletmek için tıkla... Oyun yaması gibi yani.