Sparta Prag 4 - 1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray

Futbolda elenmekte kazanmakta var ancak bizim ülkeden hangi takım gitse hakemler bizimkilerin rakiplerine karşı oldukça bonkör, onların lehine hatalı ve bize yapılan aleyhimize vurdumduymaz oluyorlar. Örneğin Real Madrid, Braga ve Prag maçlarında yöneten hakemler gibi. Fakat burada sorun olan kısım insanları küçümseyen ve eleştiri nedir bilmeyen birkaç insanlar yüzünden burada aramızda doğru dürüst futbol tartışamıyoruz maalesef. Son olarak Galatasaray'ın artık Metin Öztürk isminden kurtulması lazım, 11 kişi çıkıyorsak sorun yok diyen birisi yüzünden Erden Timur'a transfer yaptırılmadı. Böyle düşünen yöneticiyle biz Avrupa'da asla başarı kazanamayız.

Basit şeyleri karşı takıma vermesi atağı kesmesi sizin için sorun değil. Ondan önce de kırmızı kartlık pozisyon vardı olmasa bile penaltı yakın yerde düşürüldü.
Benim aklımda bir Barış'ın pozisyonu var ceza sahası dışında ayağına basıldı ki sarı kartlik pozisyondu yani o mudahele kirmizi verilmez Kaan'ın pozisyonu gibi değildi, bir de Preciado'nun Zaha'ya yaptığı faul vardı ki zaten devamında 4. gol yendi. Onun dışında skora etki edecek faul hatırlamıyorum, yani başa baş giden oyunu hakem tutup da karşı tarafa verdi diyemeyiz. Mesela Bayern maçı için bunu çok rahat söylerim, o maç bence GS'nin hakkıydı sonuna kadar ama olmadı. Bu maç GS'nin futbolu çok yavandı, eğer hakem hataları oyuna doğrudan etki etmemişse bence orada hakem hatalarınin arkasina sığınip gerçekleri konusmamak gelecek için ciddi problemler ortaya çıkarır. Bugün GS'nin bu oyununu gören herhangi bir takim defans arkasina atilan toplarla ciddi tehlike oluşturabilir hatta gol bulabilir. Berkan'i oynatiyirsun ama oyuna katkisi sıfır, top gelince birine ver demişler gibi oynuyor. Zaha desen at gibi adam, ama sürekli frene basık oynuyor. İcardi'nin sürekli top alması lazım ama İcardi'den daha forvet herkes. Sağ bek sol bek desen yok. Ben bu futbolun savunulacak tarafını bulamıyorum açıkçası, bana sorarsan GS bütün enerjisini lige verip hem şampiyon olmak hem de seneye Şampiyonlar ligine gitmek istiyor, bunun için de bu turnuvada enerji harcamak istemiyor ve buna uygun oyun oynadı. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum.

GS iyi oynamadı. Verilen kırmızı doğru. Ama maçı dikkatli izleseydiniz birçok önemsiz gibi gözüken yerlerde kendilerini yere bıraktılar. Atak da kesildi belki gol olabilirdi. Sağdan gelen pozisyon vardı mesela sadece bir tanesi.

.
Ilk mac da sansa kazanilmisti zaten, gerekli dersler cikarilmiyor. Hak edilmis bir maglubiyet.
Ranger ve Real Betis gibi iyi takımların olduğu gruptan 2. Çıktılar, kendi liginde lider zaten. Gs küçük gördü rakibini ilk maç da 5-2 falan bilebilirdi Muslera ipten aldı

Maç Okan Buruk’a yazar. Olay sadece elinde bek oyuncusu olmaması değil.

Hem yönetim'e hem de Okan Buruk'a yazar. Evet, beklerimiz yok ama gene de kadromuz rakibimizden çok üstün bir kadro; ona rağmen yenemiyorsak bizim hatamızdır bu. Takımda kondisyon denen bir şey yok zaten. Aynısını UCL'de de gördük. Takımda dk 60'tan sonra kondisyon falan kalmıyor ve çok dağılıyor. Yediğimiz gollerin hepsi boş beleş goller. Taktik desen o da yok. Herkes kafasına göre oynuyor. Kanatlarımız adam falan geçemiyor. Ona rağmen kanatlardan oynamaya çalışıyoruz. Sezon başı transfer çalımı diye FB'lilere hava attığımız adamların hiçbiri işe yaramıyor. İyi ki elendik yoksa yeni bir rekora imza atardık. Acilen yönetimin ve Okan Buruk'un takımdan gitmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…