Benim aklımda bir barış'ın pozisyonu var ceza sahası dışında ayağına basıldı ki sarı kartlik pozisyondu yani o mudahele kirmizi verilmez Kaan'ın pozisyonu gibi değildi, bir de Preciado'nun Zaha'ya yaptığı faul vardı ki zaten devamında 4. gol yendi. Onun dışında skora etki edecek faul hatırlamıyorum, yani başa baş giden oyunu hakem tutup da karşı tarafa verdi diyemeyiz. Mesela bayern maçı için bunu çok rahat söylerim, o maç bence GS'nin hakkıydı sonuna kadar ama olmadı. Bu maç GS'nin futbolu çok yavandı, eğer hakem hataları oyuna doğrudan etki etmemişse bence orada hakem hatalarınin arkasina sığınip gerçekleri konusmamak gelecek için ciddi problemler ortaya çıkarır. Bugün GS'nin bu oyununu gören herhangi bir takim defans arkasina atilan toplarla ciddi tehlike oluşturabilir hatta gol bulabilir. Berkan'i oynatiyirsun ama oyuna katkisi sıfır, top gelince birine ver demişler gibi oynuyor. Zaha desen at gibi adam, ama sürekli frene basık oynuyor. İcardi'nin sürekli top alması lazım ama ıcardi'den daha forvet herkes. Sağ bek sol bek desen yok. Ben bu futbolun savunulacak tarafını bulamıyorum açıkçası, bana sorarsan GS bütün enerjisini lige verip hem şampiyon olmak hem de seneye şampiyonlar ligine gitmek istiyor, bunun için de bu turnuvada enerji harcamak istemiyor ve buna uygun oyun oynadı. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum.