Speed mouse pad önerisi

shiiw

Uzman
Merhabalar, Amazon uzerinden speed mouse pad ariyorum fakat pek fazla bir sey bulamadim. Amazon'da hediye cekim oldugu icin Amazon'dan bir mouse pad arayisindayim. Superlight 2 kullaniyorum, kisacasi mouseun yag gibi kaymasini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Longteng'den Wraith Spirit of Aim Speed'e geçmiş biri olarak kesinlikle Spirit of Aim Speed öneririm. Dikey ve yatayda aynı düzeyde kaygan. Longteng gibi zeminde kaymıyor, çok iyi tutunuyor.

Üstüne bir de fare skatezini Xraypad Jade Dot skatezler ile değiştirirsen çok iyi bir deneyim elde edersin. Ben öyle yaptım. Farem ATK Blazing Sky X1 Pro Max.

Longteng'de kullanim sonrasi asinma oldu, Wraith'te ace Series'in storm versiyonunu dusundum ona ne dersiniz? Ekstra olarak dot skatezlerde optik kismindaki orijinal Skatez'i sokmeli miyiz?

Longteng'de kullanim sonrasi asinma oldu, Wraith'te ace Series'in storm versiyonunu dusundum ona ne dersiniz? Ekstra olarak dot skatezlerde optik kismindaki orijinal Skatez'i sokmeli miyiz?
Ace series'in speed padlerini araştırmıştım. Pek hoşuma gitmedi. Orjinal skatez namına hiçbir skatez kalmamalı ve işin sırrı olabildiğince az nokta sıkatez kullanmak. Amaç sürtünen yani pade temas edip direnç gösteren alanı azaltmak.

Anladim, cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…