tjrr 24 Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 367 Çözümler 1 Beğeniler 282 Yer Ankara 12 Eylül 2024 #1 Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Son düzenleme: 12 Eylül 2024
Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows
T tlhmon Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 308 Çözümler 3 Beğeniler 121 12 Eylül 2024 #2 tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. ekleme: bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Fan ayarlamalarını her zaman BIOS'tan yapmanı öneririm. Bu tarz uygulamalar arka planda sürekli çalışır. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. ekleme: bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Fan ayarlamalarını her zaman BIOS'tan yapmanı öneririm. Bu tarz uygulamalar arka planda sürekli çalışır.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 12 Eylül 2024 #3 tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Üretici programlarını kullanırsan daha güvenli olur.
tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Üretici programlarını kullanırsan daha güvenli olur.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.220 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.945 12 Eylül 2024 #4 tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Namlı fakat eskide kalmış bir yazılım, BIOS üzerinden ya da resmi programlarla kullan.
tjrr dedi: Merhaba, SpeedFan - Access temperature sensor in your computer Böyle bir programa denk geldim. Dizüstü bilgisayarımın fan hızını ayarlamak istiyorum; sizce bu programı kullanmalı mıyım? Gelebilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Ekleme: Bir de bu var: Best Fan Control Software for Windows Genişletmek için tıkla... Namlı fakat eskide kalmış bir yazılım, BIOS üzerinden ya da resmi programlarla kullan.