Marvel evrenini tamamen izlemeyip, sadece Spider-Man'leri izleyen biri olarak en son 3'ünün birlikte olduğu filmden sonrasını anlattığını biliyorum fakat bazı karakterleri tanımıyorum. Mesela Hulk nereden geliyor? Gemi sahnesindeki adam kim gibi. Aydınlatabilecek var mı?
Marvel evrenini tamamen izlemeyip, sadece Spider-Man'leri izleyen biri olarak en son 3'ünün birlikte olduğu filmden sonrasını anlattığını biliyorum fakat bazı karakterleri tanımıyorum. Mesela hulk nereden geliyor? Gemi sahnesindeki adam kim gibi. Aydınlatabilecek var mı?
Sanırım Punisher'dan bahsediyorsunuz hocam. Spider-Man ile bağlantısı bu filmde başlayacak ama karakteri tanımak isterseniz Daredevil dizisinde 2. sezonda ortaya çıkıyor. Kendi dizisi ve 50 dakikalık özel bir bölümü de var. Hulk nereden geliyor derken tam anlamadım ama Spider-Man vücudunda yaşadığı değişikliklerden dolayı bruce Banner'a danıştığı için yolları kesişecek diye tahmin ediyorum.
Hocam Punisher bu filmde olacağı için karakteri tanımak isterseniz izlemeniz gerekir. Daredevil 2. sezonda, kendi dizisinde, Daredevil born Again'de ve kendi 50 dakikalık özel bölümünde yer alıyor karakter. Direkt Daredevil bu filmde olur mu bilmiyorum.
Sanırım Punisher'dan bahsediyorsunuz hocam. Spider-Man ile bağlantısı bu filmde başlayacak ama karakteri tanımak isterseniz Daredevil dizisinde 2. sezonda ortaya çıkıyor. Kendi dizisi ve 50 dakikalık özel bir bölümü de var. Hulk nereden geliyor derken tam anlamadım ama Spider-Man vücudunda yaşadığı değişikliklerden dolayı bruce Banner'a danıştığı için yolları kesilecek diye tahmin ediyorum.
Bruce banner hulk hocam evet öğretmen olan. Bilim insanı da olduğu için ona danıştığını düşünüyorum çünkü bu filmde kendi vücudundan ağ atmaya başlayacak.
Evet, bende indirip paylaşmıştım ama pek düzgün gözükmüyordu.
Bruce banner hulk hocam evet öğretmen olan. Bilim insanı da olduğu için ona danıştığını düşünüyorum çünkü bu filmde kendi vücudundan ağ atmaya başlayacak.