Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 10 Kasım 2025 #1 Yarın alacağım Spider-Man'ı. Sizce beklenmeli mi? Daha fazla zevk alır mıyım beklersem?
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 10 Kasım 2025 #2 Torukojin Kaneki dedi: Yarın alacağım Spider-Man'ı. Sizce beklenmeli mi? Daha fazla zevk alır mıyım beklersem? Genişletmek için tıkla... Ben klavye mouse ile baya eğlenmiştim. Gamepad de kullandım. Gamepad hevesini insan 1 2 oyun oynayarak alıyor. Oyunu aldıktan 1 ay sonra gamepad alacaksanız oynayin bitsin gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2025
Torukojin Kaneki dedi: Yarın alacağım Spider-Man'ı. Sizce beklenmeli mi? Daha fazla zevk alır mıyım beklersem? Genişletmek için tıkla... Ben klavye mouse ile baya eğlenmiştim. Gamepad de kullandım. Gamepad hevesini insan 1 2 oyun oynayarak alıyor. Oyunu aldıktan 1 ay sonra gamepad alacaksanız oynayin bitsin gitsin.
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.977 Çözümler 8 Beğeniler 2.385 10 Kasım 2025 #3 Bence TPS oyunlar net Gamepad ile oynanmalı. Spider-Man de çok güzel bir Gamepad oyunu. Çok uzun bekleme süresi yoksa net beklenmeli.
Bence TPS oyunlar net Gamepad ile oynanmalı. Spider-Man de çok güzel bir Gamepad oyunu. Çok uzun bekleme süresi yoksa net beklenmeli.
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 10 Kasım 2025 #4 Torukojin Kaneki dedi: Yarın alacağım Spider-Man'ı. Sizce beklenmeli mi? Daha fazla zevk alır mıyım beklersem? Genişletmek için tıkla... Elinde PS4 kolu da varsa o da olur ben onunla oynuyorum klavye mouseden daha keyif veriyor tavsiye ederim.
Torukojin Kaneki dedi: Yarın alacağım Spider-Man'ı. Sizce beklenmeli mi? Daha fazla zevk alır mıyım beklersem? Genişletmek için tıkla... Elinde PS4 kolu da varsa o da olur ben onunla oynuyorum klavye mouseden daha keyif veriyor tavsiye ederim.