Konu Başlıkları Gizle
Selam dostlar,
Bugün yeni aldığım bu modeli masaya yatıracağım. Soranlar, merak edenler için faydalı olacağını düşündüm. Kafalarda olan soru işaretlerini, bir miktar da olsa giderecektir. Objektif ve net bir inceleme olacak. Hafif bir anlatım olacak mümkünse, sıkılmanızı istemem. Bu ürünleri pek inceleyenleri de görmedim açık konuşmak gerekirse.
Bugün yeni aldığım bu modeli masaya yatıracağım. Soranlar, merak edenler için faydalı olacağını düşündüm. Kafalarda olan soru işaretlerini, bir miktar da olsa giderecektir. Objektif ve net bir inceleme olacak. Hafif bir anlatım olacak mümkünse, sıkılmanızı istemem. Bu ürünleri pek inceleyenleri de görmedim açık konuşmak gerekirse.
TASARIM
TASARIMÜrünü elinize aldığınızda, kasası alüminyum olmamasına rağmen, güzel bir kalite hissiyatı mevcut. Pütürlü yapısı güzel. Bende alüminyum gövdeye sahip Powerbank modeli de var, her düştüğünde ezildi bir tarafları. Sade bir cihaz ciddi anlamda. Baseus Star Lord kadar gösterişli değil. Açma tuşu, LED gösterge ve şarj girişleri mevcut cihazda sadece. Ama ciddi anlamda ağır bir ürün, o konuda yalan söyleyemem. Ama boyutları günümüz şartları için kabul edilebilir seviyede, aşırı kaba diyemem. Güncel telefon modelleri kadar uzunluğu ve genişliği var.
KUTU İÇERİĞİ
KUTU İÇERİĞİSevdiğim detaylarından bir tanesi bu oldu diyebilirim. İçerisinden minik bir kitapçık, güzel ve kalın bir Type-C kablo, taşıma çantası çıktı. Powerbank modellerinde taşıma çantası, artık piyasa gerekliliği olmalı bence. Gerçekten çok güzel detay. Kutusu da gayet hoş bir ürün. Kutu içeriği tatmin edici. Ama o kısımda da eleştirebilecek noktalar var tabi.
YAZILANLAR VE GERÇEKLER
YAZILANLAR VE GERÇEKLERÜrünü Samsung cihazlar üzerinde kısa süre test etme imkanım oldu. Samsung telefonlarda süper hızlı şarj kutu içerisinden çıkan kablo ile net şekilde dolduruyor. Ekranda da bunu belirtiyor telefonun. Başka bir kablo denemedim. Ürün yaklaşık 4 saat içerisinde 65W şarj aleti full dolum yaptı. Söylediklerine göre 30W şarj aletleri de yeterli. Ama bu sürede Powerbank ısınmadı. Hep ılıktı kendisi dolarken. 65W Spigen şarj aleti kullanıyorum, o çok ısındı. Bunu garipsemedim çünkü Spigen şarj aletlerinin neredeyse tüm modelleri ciddi ısınıyor.
ARTILARI
ARTILARIFiyat
Performans
Kutu içeriği
Kaliteli hissettiriyor
Pil üretim tarihi 2025 (bazı firmalar 2023 yılında üretilmiş powerbank modelleri satıyor hala)
Hem dolarken, hem de şarj ederken serin çalışıyor. Süper hızlı şarj yaparken bile ısındığını hissetmedim.
EKSİLERİ
EKSİLERİGerçekten ağır, neredeyse 600gr civarında.
Kutu içeriğinden çıkan çantası biraz kalitesiz hissettiriyor.
Dijital ekran olmaması, dış görünüşe dikkat edenler için yetersiz gelebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Alternatif modeller olsa Baseus markası gibi, daha iyi olur. Sadece renk farkı var. Gri veya siyah tercih edebiliyorsunuz.
SON DÜŞÜNCELERİM
SON DÜŞÜNCELERİMAçık konuşmak gerekirse ben Baseus Star Lord alacaktım. Özellikle pil üretim tarihleri 2023/2024 yorumlarını çok okudum. Eski elektrik bakımcısı olarak, pilin hiçbir zaman fazla beklememesi taraftarıyım. Yeni üretim pil, daha iyidir. Bütçe sorunum yoktu. Lakin gereksiz pahalı geldi 30000 mAh modeller başka markalarda. 1.499 TL civarında aldım bunu. Çok para harcamak istemedim, çünkü nadiren kullanacağım bir ürün. Ben fiyat/performans ve sundukları ile tercih edilebilecek bir model olduğunu düşünüyorum.