Şu Anker Zolo çok iyiymiş hocam. Tabi içini bilemem ne kadar dayanır kalitesi nedir ama sonuçta bir Anker ve 30W ve kendinden kablosuyla taşıması daha kolay boyutta. Üzerinde batarya seviyesini gösteren ekranı da var. Değerlendirmek isteyen varsa onu da bir incelesin derim. İndirimli fiyatından 100 lira daha fazla şu an.

Bir de yeni öğrendim Ankerde yandaki tuşa 2 kez bastığınızda yavaş şarja geçiyormuş ve ekranın sol üst köşesinde bir nokta işareti çıkıyor. Kulaklık gibi ürünleri yavaş şarj etmek için kullanıldığına dair bir yorum okudum. Denedim gerçekten oluyor. Gerçi kulaklıklar çekmesi gereken kadar çekmiyor mu buna gerek var mı anlamadım.

Kulaklık gibi ürünleri yavaş şarj etmek için kullanıldığına dair bir yorum okudum. Denedim gerçekten oluyor. Gerçi kulaklıklar çekmesi gereken kadar çekmiyor mu buna gerek var mı anlamadım.
Çok yüksek ihtimalle cihazın ısınmasını önlemek için de yapılmış bir özellik. Yani genel kullanımda misal aciliyeti olmayan bir durumda yavaş şarj etmek isteyen olabilir, benim gibi.