Detaylar
Kim cevapladı?@Eagles hocam kullanıyordu. Deneyimini öğrenmek lazım.Spigen yerinde durmuyor yine. Böyle bir powerbank arıyordum, nasıl memnun olan var mı?
Stardew Valley
Deneyimli
Alınır.
Hocalar Spigen Powerbank gayet iyi. Aynısı bende var. Hatta incelemesini de yaptım lazım olur diye. @12601 @talongod
Ama kendimi kazıklanmış gibi hissettim. 1.499 TL civarına almıştım ben.
Ürünü elinize aldığınızda, kasası alüminyum olmamasına rağmen, güzel bir kalite hissiyatı mevcut. Pütürlü yapısı güzel. Bende alüminyum gövdeye sahip Powerbank modeli de var, her düştüğünde...
Ama kendimi kazıklanmış gibi hissettim. 1.499 TL civarına almıştım ben.
Selam dostlar,
Bugün yeni aldığım bu modeli masaya yatıracağım. Soranlar, merak edenler için faydalı olacağını düşündüm. Kafalarda olan soru işaretlerini, bir miktar da olsa giderecektir. Objektif ve net bir inceleme olacak. Hafif bir anlatım olacak mümkünse, sıkılmanızı istemem. Bu ürünleri pek inceleyenleri de görmedim açık konuşmak gerekirse.
Bugün yeni aldığım bu modeli masaya yatıracağım. Soranlar, merak edenler için faydalı olacağını düşündüm. Kafalarda olan soru işaretlerini, bir miktar da olsa giderecektir. Objektif ve net bir inceleme olacak. Hafif bir anlatım olacak mümkünse, sıkılmanızı istemem. Bu ürünleri pek inceleyenleri de görmedim açık konuşmak gerekirse.
TASARIM
TASARIMÜrünü elinize aldığınızda, kasası alüminyum olmamasına rağmen, güzel bir kalite hissiyatı mevcut. Pütürlü yapısı güzel. Bende alüminyum gövdeye sahip Powerbank modeli de var, her düştüğünde...
- Eagles
- 30000 inceleme powerbank spigen
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-