Aklıma bir soru takıldı. Bir süre önce Spigen'in 67 watt özellikli adaptörünü almıştım ve kullanıyorum; herhangi bir sorun yok. Ben her şeyi bu cihazla şarj ediyorum; ucuz, pahalı, her şey bununla şarj oluyor. Geçtiğimiz ay 10 aylık iPhone bataryasında çok sorun yaşadığım için telefonumu değiştirdim. Acaba bu durum adaptörle alakalı olabilir mi diye düşündüm. Bu sorun bir süredir var ama ben şarj cihazını 3-4 ay önce aldım. Bu adaptörle şu anda iPhone 17 Pro, Xbox Ally X, MacBook Neo ve daha birçok şeyi şarj ediyorum. Kullandığım adaptör nispeten uygun fiyatlı bir adaptör. Bu adaptörler gerçekten güvenilir mi yoksa daha iyi bir cihaza yönelmeli miyim?
Spigen 67W USB-C + USB-A 3 Port Hızlı Şarj Aleti PPS 3.0 Super Hızlı Şarj GaN Pro Isı Düşürücü Güç Adaptörü Akım Koruma iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C Black - ACH09458 : Amazon.com.tr: Elektronik
140w olanını kullanıyorum, senin gibi gibi her şeyi şarj ediyorum. Windows laptop, mac, telefon, kablosuz kulaklık vs. Hiç sorun yaşamadım. Belirli standartlara sahip bir marka, ben şüphelenmezdim.
140w olanını kullanıyorum, senin gibi gibi her şeyi şarj ediyorum. Windows laptop, mac, telefon, kablosuz kulaklık vs. Hiç sorun yaşamadım. Belirli standartlara sahip bir marka, ben şüphelenmezdim.
Beni şüphelendiren Anker ile olan fiyat farkı. Mesela ben adaptörü Amazon'dan 900 TL'ye aldım, daha sonra 700-800'e düşmüştü. Şu an Amazon satmıyor ama muhtemelen 1000-1200 bandında satardı. Anker'de muadili olan ürün en az 2000 TL. Fiyatları evet uygun, güzel bir şey ama acaba dedirtiyor
Beni şüphelendiren Anker ile olan fiyat farkı. Mesela ben adaptörü Amazon'dan 900 TL'ye aldım, daha sonra 700-800'e düşmüştü. Şu an Amazon satmıyor ama muhtemelen 1000-1200 bandında satardı. Anker'de muadili olan ürün en az 2000 TL. Fiyatları evet uygun, güzel bir şey ama acaba dedirtiyor
Global fiyatlarına bak, bizim pazarımız farklı işliyor. İddia ettiği watt değerini stabil şekilde veriyor, kablolarım ekranlı kontrol ediyorum arada. Ani düşüş çıkış yok, ısınma yok.
Mini olanlarından kullanıyorum. Kesinlikle mini model tavsiye etmiyorum. Şarj gücünü düşürüyor. 1 saatte olacak şarj 4 saate fırlıyor. Prize tak çıkar yapınca kafası yerine geliyor. Fiyat performans olan Syrox (30W) bile taş gibi yıllardır kullanıyorum.
Eğer kullandığınız cihazın orijinal şarj aletini alamıyorsanız, Spigen ve Anker adaptörleri asla üzmez.
iPhone için de alınır, Oculus VR için de alınır(oculus'a uyumlu zor bulunduğu için temsilen söyledim).
Ben tatile giderken şarj aletimi unutmuştum gittiğim yerde Samsung'un orijinal şarj aletini bulamayıp bu markadan almıştım, birebir uyumlu çalıştı telefonumla hatta eve döndükten sonra da bol bol kullanmaya devam ettim. Bence güvenilir.