K kamiqq 1 Uzman Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 12 Pazartesi 09:49 #1 Normalde Splitwire'dan GoodbyeDPI açtığımda Discord'a sorunsuz girebiliyordum, 3-4 gün önce girememeye başladım. Discord açılmıyor. Splitwire'daki diğer her şeyi de denedim, hiçbiri açmıyor.
Normalde Splitwire'dan GoodbyeDPI açtığımda Discord'a sorunsuz girebiliyordum, 3-4 gün önce girememeye başladım. Discord açılmıyor. Splitwire'daki diğer her şeyi de denedim, hiçbiri açmıyor.
KS KS K kamiqq 1 Uzman Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 12 Pazartesi 12:20 #11 alimali dedi: Dene, işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Superuser do dedi: Genişletmek için tıkla... Açılmadı hocam. Artı 0 Eksi
alimali dedi: Dene, işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Superuser do dedi: Genişletmek için tıkla... Açılmadı hocam.
Superuser do 6 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 111 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 84 Pazartesi 12:23 #12 kamiqq dedi: Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Açılmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi operatörü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
kamiqq dedi: Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Açılmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi operatörü kullanıyorsunuz?
KS KS K kamiqq 1 Uzman Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 12 Pazartesi 12:25 #13 Superuser do dedi: Hangi operatörü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vodafone. Artı 0 Eksi
A alimali 56 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 740 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 449 Pazartesi 13:15 #14 kamiqq dedi: Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Genişletmek için tıkla... 1000 tane stratejiyi denedin mi cidden? Artı 0 Eksi
kamiqq dedi: Hocam bütün hepsini denedi hiçbiri olmadı. HATA: Hiçbir strateji çalışmadı veya kullanıcı tüm stratejileri reddetti dedi. Genişletmek için tıkla... 1000 tane stratejiyi denedin mi cidden?
KS KS K kamiqq 1 Uzman Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 12 Pazartesi 13:38 #15 alimali dedi: 1000 tane stratejiyi denedin mi cidden? Genişletmek için tıkla... Evet sonuna kadar denedi program. Artı 0 Eksi
alimali dedi: 1000 tane stratejiyi denedin mi cidden? Genişletmek için tıkla... Evet sonuna kadar denedi program.
A alimali 56 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 740 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 449 Pazartesi 14:16 #16 kamiqq dedi: Evet sonuna kadar denedi program. Genişletmek için tıkla... Başka bir problem var gibi. Hiç bir stratejinin çalışmaması normal değil. Kaldı ki Vodafone kullanan iki kişiden olumlu dönüş aldım. Artı 0 Eksi
kamiqq dedi: Evet sonuna kadar denedi program. Genişletmek için tıkla... Başka bir problem var gibi. Hiç bir stratejinin çalışmaması normal değil. Kaldı ki Vodafone kullanan iki kişiden olumlu dönüş aldım.
KS KS K kamiqq 1 Uzman Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 12 Dün 03:04 #17 alimali dedi: Başka bir problem var gibi. Hiç bir stratejinin çalışmaması normal değil. Kaldı ki Vodafone kullanan iki kişiden olumlu dönüş aldım. Genişletmek için tıkla... Ne olabilir ki problem? Artı 0 Eksi
alimali dedi: Başka bir problem var gibi. Hiç bir stratejinin çalışmaması normal değil. Kaldı ki Vodafone kullanan iki kişiden olumlu dönüş aldım. Genişletmek için tıkla... Ne olabilir ki problem?