SplitWire ile Discord açılmıyor

Merhabalar beni neden ciddiye almıyorsunuz anlamıyorum ancak BurnedWolf — Private Network & Privacy Toolkit for Windows bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Görmedim hocam çok teşekkürler

Merhabalar beni neden ciddiye almıyorsunuz anlamıyorum ancak BurnedWolf — Private Network & Privacy Toolkit for Windows bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Kurdum fakat kurulumu anlamadım,
Kurulumu yaptım, Discord yine de calısmıyor anlamadım maalesef.

Son düzenleme:
Görmedim hocam çok teşekkürler

Kurdum fakat kurulumu anlamadım,

Kurulumu yaptım, Discord yine de calısmıyor anlamadım maalesef.
ISS niz nedir? ve hızlı tarama vb yaptınız mı? Vodafone lu birisi daha dün denedi düzgünce çalıştığını onayladı. Superonline ve Türk Telekom ile kullananlarda var. Websiteden indirme kısmına gelin sesli kayıt ile ne yapmanız gerektiği dinletiliyor artık.

Tarama da yaptım sonra Cloudflare ayarladım DNS'i ardından Discord web sitesi çalıştı ama uygulama başlatılmıyor hata veriyor.

Hala aynı durum maalesef...
Keşke Teamviewer ile yardım edebilsem ama forumda bu tür yardımlar yasak ne yazik ki. İllahaki bir yeri kaçırıyoruzdur. Websiteden github sayfasına girip oradan issue oluşturup iletişim adresi bırakırsanız yardım ederim sorun neymiş öğreniriz. Buraya da sorunu detaylıca açıklayıcı bir şekilde mesaj olarak yazarız kural ihlali olmaması için dilerseniz.

Instagram'dan yardımcı olmaz mıydınız?
Instagram adresinizi söyleyin Teamviewer üzerinden yardım edeyim ancak forum kurallarını ihlal etmemesi açısından nasıl çözdüğümüzü ve sorunun ne olduğunu daha sonradan buradan açıklamamız gerekmektedir. Forumdaki insanlarında yararlanması açısından.

Tamamdır hocam teşekkürler, Instagram @ataozmr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…