poro Yetkin Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 194 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 207 Bugün 20:29 #21 Eğer IPv6 kullanmıyorsanız bunu bir dener misiniz? GitHub - kursatabayli/IHateDPI Contribute to kursatabayli/IHateDPI development by creating an account on GitHub. github.com
Eğer IPv6 kullanmıyorsanız bunu bir dener misiniz? GitHub - kursatabayli/IHateDPI Contribute to kursatabayli/IHateDPI development by creating an account on GitHub. github.com
iamnoobhas Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 678 Çözümler 3 Beğeniler 273 Bugün 20:30 #22 ataozmr dedi: Tamamdır hocam teşekkürler, Instagram @ataozmr Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
ataozmr dedi: Tamamdır hocam teşekkürler, Instagram @ataozmr Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.878 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.268 Yer Bootloader Bugün 20:39 #23 ataozmr dedi: Merhaba ilk günlerde çalıştı fakat tekrar bozuldu. Yogadns falan da yükledim şu anda bilgisayarda her şey çok karışmış hissediyorum. Düzgünce sıfırdan ve sürekli çalışacak nasıl yapabilirim? Ya da neyi düzeltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Tekrar blockcheck yapın büyük ihtimal bu aralar ISS'iniz DPI makinelerini değiştiriyor ya da ekleme yapıyor.
ataozmr dedi: Merhaba ilk günlerde çalıştı fakat tekrar bozuldu. Yogadns falan da yükledim şu anda bilgisayarda her şey çok karışmış hissediyorum. Düzgünce sıfırdan ve sürekli çalışacak nasıl yapabilirim? Ya da neyi düzeltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Tekrar blockcheck yapın büyük ihtimal bu aralar ISS'iniz DPI makinelerini değiştiriyor ya da ekleme yapıyor.