Hocam yükledim ancak açılır açılmaz DNS zehirlenmesi var dedi. 1.1.1.1 1.0.0.1 ayarlansın mı diye sordu, tamam dedim. Sonra port 53'e müdahale var olmuyor dedi ve başlat falan yapalı analiz gerekli diyor. Kurulum için nereye bakmalıyım?
Düzenleme: Hata verdi, anca DNS 1.1.1.1 1.0.0.1 alınmış.
Eğer uyarıyı okusaydınız bu kadar uğraşmayacaktınız. Port 53'e müdahale varsa ne yapmanız gerektiğini uyarıda yazdım.
Dnscrypt-proxy servisini kurduktan sonra DNS zehirlenmesinden kurtulacaksın, ondan sonra Zapreti hazır stratejilerden sana uygun olanı seçip kullanabilirsin.
Eğer uyarıyı okusaydınız bu kadar uğraşmayacaktınız. Port 53'e müdahale varsa ne yapmanız gerektiğini uyarıda yazdım.
Dnscrypt-proxy servisini kurduktan sonra DNS zehirlenmesinden kurtulacaksın, ondan sonra zapreti hazır stratejilerden sana uygun olanı seçip kullanabilirsin.
Programı çalıştır, Dnscrypt-proxy servisi kur butonuna bas, Sistem hazır yazdığında Strateji kısmından Telekom Vodafone vs ne kullanıyorsan onu seç Zapreti başlat de.
Dnscrypt-proxy servisini kurduktan sonra DNS zehirlenmesinden kurtulacaksın, ondan sonra zapreti hazır stratejilerden sana uygun olanı seçip kullanabilirsin.
Hocam dediğiniz gibi yaptım düzeldi çalışıyor şu anda bir sorun göremiyorum ayrıca lag yapar mı hocam merak ettim de ona göre FPS oyunlarında açmamayı düşünüyorum.
Hocam antivirüs neden virüs algılıyor anlamadım.
Hocam dediğiniz gibi yaptım düzeldi çalışıyor şu anda bir sorun göremiyorum ayrıca lag yapar mı hocam merak ettim de ona göre FPS oyunlarında açmamayı düşünüyorum.
Hocam antivirüs neden virüs algılıyor anlamadım.
zapret and blockcheck binary bundle for windows. Contribute to bol-van/zapret-win-bundle development by creating an account on GitHub.
github.com
This is to hide windivert from software that check for presence of "WinDivert" service. It does not help in case software checks for device created by driver. It still has original name because changing it would require to recompile and resign driver. To use : copy WinDivert.dll and Monkey64.sys to winws.exe folder.
zapret and blockcheck binary bundle for windows. Contribute to bol-van/zapret-win-bundle development by creating an account on GitHub.
github.com
this is to hide windivert from software that check for presence of "windivert" service. It does not help in case software checks for device created by driver. It still has original name because changing it would require to recompile and resign driver. To use: Copy WinDivert.dll and Monkey64.sys to winws.exe folder.