SplitWire ile Discord mesajları yüklenmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock_tr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
  • Etiketler Etiketler
    split
Eğer uyarıyı okusaydınız bu kadar uğraşmayacaktınız. Port 53'e müdahale varsa ne yapmanız gerektiğini uyarıda yazdım.

Dnscrypt-proxy servisini kurduktan sonra DNS zehirlenmesinden kurtulacaksın, ondan sonra Zapreti hazır stratejilerden sana uygun olanı seçip kullanabilirsin.

Hmm hocam pardon malum geçte oldu ondan hızlıca ilerliyordum.

Uygulamanın üzerinde raporu kaydet diye bir seçenek var, ona basıp, mevcut raporu bana gönderebilir misiniz? Bir inceleyeyim.

Baştan yazayım yapacağın şey çok basit.

Programı çalıştır, Dnscrypt-proxy servisi kur butonuna bas, Sistem hazır yazdığında Strateji kısmından Telekom Vodafone vs ne kullanıyorsan onu seç Zapreti başlat de.

Hocam dediğiniz gibi yaptım düzeldi çalışıyor şu anda bir sorun göremiyorum ayrıca lag yapar mı hocam merak ettim de ona göre FPS oyunlarında açmamayı düşünüyorum.
Hocam antivirüs neden virüs algılıyor anlamadım.

Yapmaz, engelli sitelerde geçerli olur sadece. Virüs uyarısı Windivert'ten dolayı riskli gördüğü için ancak sorun yok.

Yapmaz, engelli sitelerde geçerli olur sadece. Virüs uyarısı Windivert'ten dolayı riskli gördüğü için ancak sorun yok.

Hocam normalde izin verilen öğelere eklerken monkey64.sys görünce istemende olsa bir şüphelendim yani.

Hocam internet fenasal oranda yavaşladı nedense bir anda tüm sekmeler int yok demeye başladı.

Hocam normalde izin verilen öğelere eklerken monkey64.sys görünce istemende olsa bir şüphelendim yani.
Bol-van'ın WinDivert'i sistemden gizlemek için yaptığı bir trick.

This is to hide windivert from software that check for presence of "WinDivert" service. It does not help in case software checks for device created by driver. It still has original name because changing it would require to recompile and resign driver. To use : copy WinDivert.dll and Monkey64.sys to winws.exe folder.

Hocam internet fenasal oranda yavaşladı nedense bir anda tüm sekmeler int yok demeye başladı.
Dnscrypt-proxy ve YogaDNS aynı anda kurulu değil inşallah.

Tamamdır hocam sağ olun internet sorununuda düzelttim ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…